Eski Fallout yapımcısından yeni bir Fallout oyunu mu geliyor?

Fallout: New Orleans mı, neden olmasın?

Fallout: New Vegas‘ın yapımcısı olan Eric Fenstermaker, “Yeni bir Fallout oyunu geliştirmekle ilgilendiklerini” açıkladı, hatta yeni oyunun adından bile bahsetti.

Fallout: New Vegas’ın geliştirici stüdyosu Obsidian Entertainment adına konuşan oyunun yapımcısı Eric Fenstermaker, stüdyonun gelecekte yeni Fallout oyunu yapmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Geliştirmek istedikleri yeni Fallout oyununun adından bile söz eden Fenstermaker, “Belki de, Fallout: New Orleans” diyerek serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Ancak bunun resmi bir doğrulama veya kesinlik belirtmediğini bilmeyiz. Bethesda, yeni bir Fallout oyunu için herhangi bir geliştirici stüdyo ile anlaşmaya çalışırsa bunlardan biri de Obsidian olabilir.

Eric Fenstermaker’in yazar ve tasarımcı olarak görev aldığı Obsidian Entertainment, Fallout: New Vegas’ın dışında South Park: The Stick of Truth ve Dungeon Siege 3‘ü de geliştirmişti. Stüdyonun şu anda ise Pillars of Eternity adında bir Kickstarter projesi bulunuyor.

Fallout serisinin son oyunu Fallout 4, 10 Kasım 2015’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapmıştı. Çıkışından sonra uzunca bir süre oyun dünyasının gündeminden düşmeyen oyun birçok başarıya da imza atmıştı.

Son olarak, Fallout 4 incelememizi okumak için tıklayınız. 

Önceki İçerikDragon Age’in başyazarı 17 yıldır çalıştığı BioWare’den ayrıldı
Sonraki İçerikWarcraft filminin ilk reklam fragmanı yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz