Fable Legends sanılanın aksine iptal edilmemiş olabilir

Microsoft'un Lionhead stüdyosunu kapatmasının ardından Fable Legends'ın iptal edildiği düşünülmüştü.

Microsoft‘un Liohead Studios‘u kapatmasıyla birlikte, bu stüdyonun geliştirdiği Fable Legends‘ın iptal edildiği düşünülmüştü. Ancak yeni gelen bilgiler, sanılanın aksine oyunun tekrardan yapım aşamasında olabileceğini gösteriyor.

Yaklaşık bir ay kadar önce, Microsoft Europe tarafından şirkete bağlı 2 stüdyonun kapatılması kararı alınmıştı. Kapatılan oyun stüdyoları Press-Play ve Lionhead Studios UK idi. Lionhead, aynı zamanda Fable Legends’ın yapımcısıydı ve bu stüdyonun kapatılmasının ardından oyunun iptal edilmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

MCV‘nin aktardığı yeni bilgilere göre, Lionhead’e yakın üç farklı kaynak ‘F2P RPG oyunun yapımına devam edilmesinin’ tartışma konusu olduğunu söylüyor.

Raporun detaylarında ise Lionhead ekibindekilerin, Microsoft’un stüdyoya olan desteğini çekmesinin ardından Fable Legends üzerinde çalışmaya devam etmek veya Nisan sonu itibariyle tazminatları alıp işten ayrılmak konusunda iki farklı görüşte oldukları bilgisi yer alıyor.

Yani ufak bir ihtimal de olsa Fable Legends’ın yapımına devam edilebilir. Ancak şu an için kesin bir durum söz konusu değil.

Önceki İçerikNeed for Speed İnceleme [PC]
Sonraki İçerikMicrosoft, ‘konsollar arası oynama’ özelliği için ‘hazır’ olduğunu tekrarladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz