En iyi PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri

Yeni PlayStation 4 almış/alacak birisi, Black Friday indirimlerinden neler satın alabilir?

En iyi PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri neler?

Black Friday çılgınlığı başladı ve pek çok platformda olduğu gibi Sony de PlayStation Store‘da bu özel gün için indirimler başlattı. Biz de en iyi PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri için bir liste hazırladık.

Yeni PlayStation 4 almış/alacak birisi, Black Friday indirimlerinden neler satın alabilir? İşte en iyi PlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri:

Bloodborne Game of the Year Edition

2014 yılında çıkış yapan PS4’e özel Bloodborne, Dark Souls‘un arasındaki From Software‘in geliştirdiği bir oyun. PS4 sahibi herkesin oynaması gereken ilk oyunlardan birisi. Black Friday indirimleri kapsamında oyunu yüzde 60 indirimle 53,60 TL’ye satın alınabilir. GOTY’de ayrıca oyunun The Old Hunters DLC’si de yer alıyor.

Uncharted Nathan Drake Collection

PS3 için çıkış yapan Uncharted serisinin ilk üç oyununu kapsayan bu paket, remastered halleriyle PS4 için de yayınlamıştı. İlk kez PlayStation 4 sahibi olacakların mutlaka alması gereken serilerin başında geliyor. Yüzde 50 indirimle 52 TL’ye satın alınabilir durumda.

Wolfenstein II: The New Colossus + Evil Within 2

Bethesda‘nın henüz yeni yayınladığı bu iki oyun da PlayStation Store’un Black Friday indirimlerine özel yüzde 50 indirimle 104,50 TL fiyatıyla satışta. Bu indirim döneminde iki oyundan biri tercih edilebilir.

GTA V

İlk önce eski nesil konsollara, sonra yeni nesil konsollara, en son ise PC‘ye çıkan bu yapımı henüz oynamadıysanız ya da PC’de oynamış bir de konsol da deneyeyim diyorsanız yüzde 60 indirimle 75,60 TL fiyatı kaçırmamak gerekir.

Gran Turismo Sport

Yarış oyunlarını seviyorsanız, serinin en yeni oyunu olan bu yapımı yüzde 50 indirimle 109,50 TL‘den satın alabilirsiniz.

The Witcher 3: GOTY Edition

Tüm zamanlarından en iyi RPG oyunlarından biri. Ana oyunun yanında tüm genişleme paketlerini de içerisinde barındıran The Witcher 3‘ün Game of the Year sürümü, oyunu ilk defa oynayacaklar veya PC’de denemiş ancak sistem gereksinimleri yüzünden görsellerin tadına varmamış oyuncular için harika bir fırsat. Yüzde 60 indirimle 59,60 TL.

Nioh + Season Pass

Aslında bu ikisinin bir arada olduğu paket var ancak ayrı ayrı alındığında daha ucuza geliyor. Çok uzun bir oynanış süresi vaat eden Nioh, PC’deki performans sorunları nedeniyle konsolda tercih edilmesi gereken oyunlardan biri. Nioh’u yüzde 40 indirimle 71,40 TL‘den, Season Pass’i ise yüzde 60 indirimle 29,59 TL’den alabilirsiniz.

İLGİLİ HABER – PlayStation 4 ve VR’da Black Friday indirimleri

Battlefield 1 & Titanfall 2 Ultimate Paket

İki oyunu birden içeren bu paket yüzde 50 indirimle 154,50 TL. Çok oyunculu kısımları ağır basan fakat hikaye moduyla da iyi bir oynanış deneyimi sunan bu iki oyunun yer aldığı paket indirimlerde değerlendirilebilir. Eğer sadece Battlefield 1 istiyorum diyorsanız da, oyunun Premium versiyonunu içeren Battlefield 1 Devrim, yüzde 50 indirimle 112 TL.

Tekken 7 + Season Pass

Serinin en yeni oyunu Tekken 7′yi Season Pass içeriklerini ayrı ayrı almak, ikisinin bir arada olduğu Deluxe Edition’dan daha ucuza geliyor. Dövüş oyunu severler için güzel bir fırsat. Tekken 7 yüzde 50 indirimle 104,50 TL iken Season Pass’i yüzde 30 indirimle 51,79 TL.

Final Fantasy 15 Dijital Premium Edition

Oyunu kendisinin ve Season Pass içeriklerinin bir arada olduğu bu paket, Season Pass’in ayrıca indirime girmemesi nedeniyle oldukça ucuza geliyor. Yüzde 60 indirimle 89,60 TL. Uzun oynanış süresi sunan bu yapımı kaçırmayın.

Horizon Zero Dawn

PS4’e özel yapımlardan biri olan Horizon Zero Dawn, bu yıl çıkış yapmış yeni bir oyun. Yılın en iyi oyunu adayları arasında bulunan oyunu yüzde 50 indirimle 94,50 TL‘ye alabilirsiniz.

Persona 5

Yine bu yıl çıkan ve yılın oyunu ödülüne aday gösterilen bu yapım, yüzde 50 indirimle 104,50 TL. Sevenlerine duyurulur.

Dragon Ball Xenoverse 2 Deluxe Edition

Ana oyunu ve Season Pass’i içeren bu paket, yine Season Pass’in indirimde olmaması nedeniyle oldukça ucuza geliyor. Yüzde 70 indirimle 85,20 TL‘ye kaçmaz.

NieR: Automata

Farklı oynanış mekanikleri sunan NieR: Automata, yüzde 40 indirimle 134,40 TL. Satın alınacak oyunlar arasında kendisine ver verebilirsiniz.

İLGİLİ HABER – Steam sonbahar indirimleri 2017 başladı; ilk günde neler var?

Önceki İçerikYeni Hearthstone Dungeon Moduna Dair Tüm Bilinenler!
Sonraki İçerikDestiny 2 XP Sistemi Değişikliğe Uğrayacak: Bungie Bize Yalan mı Söylüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz