EA Vancouver yeni Plants vs. Zombies oyunu üzerinde çalışıyordu

EA'in Visceral Games'i kapatmasının etkileri hala sürüyor.

Star Wars projesini devralan EA’in Vancouver stüdyosunun bundan önce yeni Plants vs. Zombies oyunu geliştirdiği ancak daha sonra bu projenin iptal edildiği ortaya çıktı.

Electronic Arts‘ın Visceral Games stüdyosunu kapatmasının ardından yapım aşamasındaki Star Wars oyunu yine EA’e bağlı olan Vancouver stüdyosuna devredilmişti. Kotaku’da yer alan yazıya göre, bu stüdyonun ise halihazırda yeni Plants vs. Zombies oyunu üzerinde çalıştığı, fakat Star Wars projesi nedeniyle bu oyunun iptal edildiği anlaşıldı.

İLGİLİ HABER – EA, Visceral Games stüdyosunu kapatıyor: Peki Star Wars oyununa ne olacak?

EA’in en eski ve en büyük stüdyosu olan Vancouver, bu zaman kadar firmanın diğer projelerine yardım ederek ilerliyordu. En son çıkış yapan Plants vs. Zombies oyunu 2016’daki Garden Warfare idi ve şimdiye kadar da seri için yeni bir oyun duyurulmadı.

Vancouver’ın devraldığı Star Wars oyununun 2018’de çıkış yapması planlıyordu ancak Visceral’in kapatılması ile henüz açıklanmayan ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan, 2013’te Star Wars oyun projelerine yöneleceğini açıklayan EA, o zamandan bu yana sadece Battlefront serisini piyasaya sürebildi.

İLGİLİ HABER – Eski BioWare çalışanı: EA sadece oyuncuların neye para vereceğini önemsiyor

Önceki İçerikSony yedi yeni oyun duyurusu yapmaya hazırlanıyor
Sonraki İçerikEA’in Visceral Games’i kapatmasının asıl nedeni belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz