EA, Sızdırılan Star Wars: Battlefront Görüntülerini Bir Bir Kaldırıyor!

EA’nin oyuncularla olan savaşı devam ediyor. Sızdırılan Star Wars: Battlefront görüntülerini teker teker siliyor.

Sizlere şu haberimizde de ilettiğimiz üzere, Star Wars: Battlefront‘un Alpha sürümü yayımlanmış ve test için bazı oyunculara davetiyeler yollanmıştı. Bu süreç başlar başlamaz bazı oyuncular oyunun Alpha dosyalarına erişip oyundaki silahlara ve araçlara ait bilgileri, oynanış videolarıyla beraber sızdırmaya başlamıştı.

EA ise YouTube, Daily Motion, Vimeo vb. platformlardaki bu videoları son kullanıcı anlaşması gereğince teker teker kaldırıyor. Aşağıda henüz kaldırılmamış 3 video bulunuyor. Bir tane tekli oyuncu moduna ait olan videolardan diğer ikisi, Hoth’daki Walker Assault savaşına ait. Bu videolarında kaldırılma olasılığı çok yüksek ve her an silinebilir.

 

 

 Sızdırılan Star Wars: Battlefront görüntülerini

Oyunun Alpha sürecine ait sızdırılan bilgiler ise şöyle:

Alpha dosyalarına göre, oyunda kullanılabilir silahlar şöyle;  E11, A280, DH17, DL44, DLT19, DLT20a, EE3, Rocket Launcher, SE14c ve T21. Bazı silahlar ise özel karakter için kilitli durumda. Meslea EE3 silahı kilitli ve büyük olasılıkla Boba Fett ile açılabilir olacak.

Ayrıca bu içeriklerin hiçbirinin 17 Kasım’da çıkacak olan oyunun final sürümünde olmasının garantisi yok.

Yine Alpha dosyalarına göre ise araçlar şöyle; T-65 X-wing, the Tie Fighter, Lambda Shuttle, Y-wing, Tie-Bomber, Corellian Corvette, Nebulon B Frigate, Imperial Star Destroyer, Mon Calamari Capital Ship Home One, AT-ST, AT-AT, Tie Interceptor, 74-Z Speeder Bike.

Star Wars: Battlefront’tan yeni bilgiler ve görüntüler sadece bunlarla sınırlı değil. Ek olarak, oyunun arayüzüne ait ilk ekran görüntüsü paylaşıldı ve oyuncular arası uzaktan verilebilen bir SOS sinyalinin olduğu ortaya çıktı.

Sızdırılan Star Wars: Battlefront görüntülerini

Önceki İçerikLoL PBE Güncellemeleri – 1 Temmuz 2015
Sonraki İçerikCounter-Strike Nexon: Zombies’in Genişleme Paketi Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz