E3 2018’in merakla beklenen konferanslarından biri de Sony’ninkiydi. Sony, dört ana oyun üzerine odaklanacağını daha önceden belirtmişti. Öyle de oldu: The Last of Us II, Ghost of Tsushima, Death Stranding ve Marvel’s Spider-Man’den oynanış videoları gösterildi, birkaç yeni oyun duyurusu da yer aldı. İşte E3 2018 Sony konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar:

The Last of Us 2’nin ilk oynanış videosu gösterildi

Daha önceden de söz verildiği üzere Naughty Dog’un hazırladığı The Last of Us Part II’nin ilk oynanış görüntüleri E3 2018’de gösterildi. 10 dakikadan fazla uzunluktaki video oyunun dünyasına, yeni karakterlere ve dövüş sistemine yakından göz atmamızı sağlıyor. Çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Destiny 2: Forsaken tanıtıldı

Destiny 2’nin yeni genişleme paketi Forsaken için sinematik bir fragman yayınlandı. Paket, 4 Eylül’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a çıkacak.

Black Ops 3, PlayStation Plus ile bedava

Call of Duty: Black Ops 3, 11 Temmuz’a kadar PlayStation Plus aboneleri tarafından ücretsiz olarak edinilebilecek. Bunun dışında Black Ops 4’ü ön sipariş edenlerin de Black Ops 4’te Black Ops 3 haritalarına erişim imkanı olacağı duyuruldu. Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

Ghost of Tsushima’dan uzunca bir oynanış videosu

Geçen yıl Paris Games Week’te duyurulan PS4’e özel Ghost of Tsushima’dan ilk oynanış görüntüleri gösterildi. Feodal Japonya’da geçen açık dünya türündeki oyunun ilk oynanış videosu ile oyunun atmosferine ve dövüş sistemine yakından göz atmış olduk. Çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Remedy’nin yeni oyunu Control tanıtıldı

Alan Wake serisinin arkasındaki Remedy stüdyosunun yeni oyunu Sony konferansında duyuruldu. Control isimli oyun, ilginç oynanış dinanmiklerine sahip. 2019’da çıkacak ancak PlayStation 4’e özel olup olmadığı net değil.

Resident Evil 2 Remake duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı

Uzun süredir beklenen Resident Evil 2 Remake nihayet gün yüzüne çıktı. Oyuna ait ilk fragman gösterildi ve çıkış tarihi de açıklandı. 25 Ocak’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Nioh 2 duyuruldu

Team Ninja’nın geliştirdiği serinin yeni oyunu tanıtıldı. Nioh, geçen sene PS4’e özel olarak çıkmış, daha sonradan PC’ye de gelmişti. Dark Souls benzeri bir oynanış sunan serinin ikincisinin de PS4’e için zaman sınırlı özel olup olmayacağı bilinmiyor, çıkış tarihi de henüz açıklanmadı.

Death Stranding için ilk oynanış görüntüleri gösterildi

Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding için merakla beklenen oynanış videosu nihayet gösterildi. PS4’e özel olan oyunun henüz bir çıkış tarihi yok.

FromSoftware’den PS VR oyunu geliyor

Dark Souls ve Bloodborne serilerini geliştiren Japon oyun stüdyosu FromSoftware’den PS VR’a özel yeni bir oyun geliyor: Déraciné

Rick and Morty’nin yaratıcısından yeni bir oyun

Trover Saves the Universe adlı oyun PS4 ve PS VR için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.

Kingdom Hearts 3’te Karayip Korsanları da var

Oyuna ait yeni bir fragman ve oynanış görüntüleri gösterildi. Karayip Korsanları’ndaki karakterler de oyuna dahil olacak. Ayrıca serinin önceki oyunlarının tamamı tek bir pakette PS4’e özel olarak satışa sunulacak. Bunun dışında Kingdom Hearts 3 temalı sınırlı sayıda PS4 Pro piyasaya sürülecek. Oyun, 29 Ocak’ta PS4 ve Xbox One için çıkacak.

Marvel’s Spider-Man için yeni oynanış videosu gösterildi

Sony, E3 2018 konferansını Spider-Man’den yeni oynanış görüntüleri ile kapattı. Kalabalık düşmanlara karşı dövüş sistemine yakından göz attığımız videoda, birden fazla kötü karakteri de ilk kez görmüş olduk. Spider-Man, PS4’e özel olarak 7 Eylül’de çıkacak.

E3 2018 Sony konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar bu kadardı. Geriye sadece Nintendo’nun basın konferansı kaldı ve 12 Haziran’da TSİ 19:00’da gerçekleşecek.

Önceki İçerikŞimdiye Kadar Öğrendiklerimizle Antman and the Wasp
Sonraki İçerikResident Evil 2 Remake için oynanış videosu yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz