Deus Ex: Mankind Divided’taki Boss’ları Konuşarak Yenebileceğiz!

Deus Ex: Mankind Divided’taki boss’ları onlarla diyalog kurarak alt edebileceğiz!

Deus Ex: Mankind Divided hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun direktörü Patrick Fortier‘ın yaptığı son açıklamaya göre, bu konuşarak oyundaki büyük canavarları yenmek, denenebilecek yöntemlerden sadece birisi ve böylece tüm oynanış stillerinin desteklenmesini amaçladıklarını söyledi.

GamesRadar‘a konuşan geliştirici ekipten Fortier, Mankind Divided’taki bossların oldukça dengeli olacağını belirterek, boss’larla konuşarak bölüm ilerlemenin oyuncular için “farklı bir araç” olduğunu yineleyerek bunun önemini vurguladı.

Human Revolution‘daki sisteme de değinen Patrick Fortier, orada canavarların ölüm animasyonlarını ara sahnelere sıkıştırdıklarını söyledi. Hikaye direktörü Mary DeMarle ise bu konu hakkında, oyuncuların başka seçim şansının olmadığını belirterek, daha sonra çıkardıkları DLC’ler ile bu sorunu aşabildiklerini ifade etti.

Geliştirici şirket Eidos Montreal, daha önceki yaptığı açıklamalarda, yeni oyundaki boss savaşlarına ilk Deus Ex oyunundaki gizlilik seçeneğini getireceklerini duyurmuştu.

Buna göre, Deus Ex: Mankind Divided’da üç çeşit dövüş sistemi bulunacak: Normal kaba kuvvete dayalı, gizlilik içinde yapılan ve son olarak konuşarak düşmanları alt etmek. Böylece, boss dövüşleri sırasında oynanış çeşitliliği artacak ve oyuncuların seçimlerine göre hikaye akışı etkilenecek.

Son olarak, Deus Ex: Mankind Divided, 2016’nın ilk yarısında Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Deus Ex: Mankind Divided’taki boss

Önceki İçerikLords of Shadow’un Geliştiricisinden Yeni Oyun!
Sonraki İçerikİşte Gamescom 2015 Oyunları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz