Dead Island 2 Geliştiricisiz Kaldı

Deep Silver Dead Island 2’nin geliştiricisi Yager ile yollarını ayırdı.

Dead Island 2‘nin 2016’ya ertelenmesinin ardından, yayıncı Deep Silver‘ın yaptığı yeni bir açıklamaya göre, Spec Ops: The Line’ı geliştiren stüdyo Yager, artık Dead Island 2’yi geliştirmeyecek.

Serinin ikinci oyunu ile takipçilerine hak ettikleri bir oyun sunmak istediklerini belirten Deep Silver, aldıkları karar sonrası Yager ile yollarına devam edemeyeceklerini açıkladı. Ayrıca Dead Island 2 üzerinde çalışmaya devam edeceklerini ve ileri aşamada neler yaşanacağını aktaracaklarını da söyledi.

Deep Silver, görevi hangi stüdyonun devralacağını ise henüz açıklamadı.

Dead Island 2, 2014 yazında Sony’nin E3 2015 konferansında PlayStation 4 için duyurulmuştu. Oyun ayrıca Xbox One ve PC için de çıkış yapacak fakat betası ilk olarak PS4 üzerinden başlayacak.

Yayın şirket Deep Silver’a göre, oyunda yakın dövüş sistemi, RPG unsuları ve “daha önce görülmemiş” crafting silahlar bulunacak. Ayrıca oyun Unreal Engine 4 motoru ile geliştiriliyor ve oyunda San Francisco’daki Golden Gate Köprüsü ile Venice Plajı yer alacak.

Oyunda 8 oyuncuya kadar çoklu oyuncu desteği bulunacak ve rekabetçi modu ile co-op modu da içerecek. Dead Island 2, Deep Silver’ın yapım aşamasında olan tek projesi değil. MOBA tarzı Dead Island Epidemic açık beta sürecinde ve Dead Island filmi gündemde.

Önceki İçerikKnight Online Steam Greenlight Etkinliği!
Sonraki İçerikRuneScape’e Raid Modu Eklendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz