Days Gone’da aynı anda ekranda yüzlerce Freaker yer alacak

300'den fazlası "küçük bir grup" olarak değerlendiriliyor

Days Gone'dan yeni detaylar geldi
Days Gone (PS4) | Bend Studio/Sony

Days Gone‘ın çıkışına üç aydan kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz günlerde dijital olarak da ön siparişe açılan oyundan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Sony Bend Studio‘nun geliştirdiği Days Gone için geliştirici ekip PAX South etkinliğinde oyunun bir demosunu oynadı. Bu demoda, devasa büyüklükteki bir zombi -ya da oyundaki adıyla Freaker– ordusuyla edilen mücadele gösteriliyor. Çevre etkileşimi ve tuzak kullanımının gözler önüne serildiği videoda, 300’den fazla Freaker ana karakter Deacon St. John‘un peşinden koşuyor.

Yapımcı ekibe göre, bu sadece “küçük” bir Freaker ordusu.

Öte yandan, demo sürümü eski bir tarihe, Game Informer dergisinin oyunu kapağına taşıdığı 2018’in Mayıs ayına ait. Zira, orada da benzer bir demo oynanmış, ayrıca bir saatlik oynanış videosu da gösterilmişti. Oyunun geçtiğimiz günlerde yayınlanan en yeni videosu ise görsel ve teknik anlamda büyük çaplı iyileştirmeler barındırıyor. 

Days Gone, son ertelemenin ardından 26 Nisan’da PlayStation 4 için çıkış yapacak. Türkçe altyazı desteğine sahip oyunun dijital ön sipariş fiyatı 429 TL. Deluxe sürümü ise 489 TL.

Önceki İçerikRiot Games Espor Sahnesi açıldı!
Sonraki İçerikAce Combat 7 Skies Unknown inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz