Days Gone 2 gelebilir: Bend Studio devam oyunu yapma fikrine açık

Bend Studio, Days Gone evrenini genişletmek istiyor.

Days Gone 2 gerçek olabilir.
Days Gone | Sony Bend Studio

Bu yılın başlarında çıkış yapan PlayStation 4‘e özel Days Gone‘ın olası bir devam oyunu Days Gone 2 hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı.

İnceleme puanları bağlamında bekleneni veremeyen ancak satış rakamları açısından iyi bir performans gösteren Days Gone’ın devam oyunu olası gibi duruyor. Oyun, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Golden Joystick Awards‘ta “Yılın PS4 Oyunu” ödülünü kazanmıştı.

Geliştirici Sony Bend Studio‘nun başındaki isim olan Christopher Reese kazandıkları ödüle ilişkin GamesRadar’a yaptığı açıklamada bir devam oyunu gelebileceğini şöyle ima etti:

“Bu [Days Gone’ın dünyası] içinde daha fazla yaşam solumayı sürdürmek ve pek çok farklı yollar keşfetmek istediğimiz bir dünya. Yani kim bilir, göreceğiz.”

Reese ayrıca oluşturdukları Days Gone evreni hakkında, “Kesinlikle tutkumuzu kattık, hep yapmak istediğimiz bir projeydi” diye de ekledi.

Bu açıklama her ne kadar Days Gone 2 için resmi bir doğrulama olmasa da, ilk oyunun yakaladığı satış başarısı Sony‘i bir devam oyununa yeşil ışık yakma konusunda ikna edebilir gibi duruyor.

Öte yandan, geçtiğimiz ay Bend Studio’nun sıradaki oyun projesinin hazırlıklarına başladığı bir çalışanın LinkedIn hesabındaki açıklamayla ortaya çıkmıştı. Bu projenin Days Gone 2 olup olmadığı henüz net değil ancak PlayStation 5 için geliştirildiği düşünülüyor. Zira Sony yeni nesil konsolu PS5’in 2020’nin sonlarına doğru piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. 

Days Gone’ın yapımcısı Bend Studio yeni oyunu için hazırlıklara başladı

KaynakGamesRadar
Önceki İçerikSÖYLENTİ: Assassin’s Creed Ragnarok serinin yeni oyunu
Sonraki İçerikPlayStation 5 için Samsung SSD kullanılabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz