Söylenti: Sıradaki Call of Duty oyunun adı sızdırıldı; Warfare geri dönüyor!

Yeni Call of Duty oyunu hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi: Oyunun adında "Warfare" ismi geçebilir.

Call of Duty: Infinite Warfare mi geliyor?

Yeni iddialara göre, Call of Duty serisinin yeni oyunu ile “Warfare” ismine geri dönülecek ve bu oyunun duyurusu yakın bir zamanda yapılacak.

NeoGAF forumunda ortaya çıkan PlayStation Store görselinde, sıradaki CoD oyununun ‘Call of Duty: Infinite Warfare’ adında olacağı ve bu oyunun önümüzdeki haftalarda duyurulacağı bilgisi yer alıyor.

 

Infinity Ward tarafından geliştirileceğine kesin gözüyle bakılan yeni Call of Duty oyunu için ortaya atılan duyuru tarihi ise 3 Mayıs 2016.

PS Store'da ortaya çıkan ve yeni CoD oyunu Call of Duty: Infinite Warfare'i gösteren görsel
PS Store’da ortaya çıkan ve yeni CoD oyunu Call of Duty: Infinite Warfare’i gösteren görsel

Eğer tüm bunlar doğruysa, Infinity Ward’un elinden çıkacak yeni Call of Duty oyunu Infinite Warfare ile serideki Warfare temasına geri döneceğiz.

Geçtiğimiz aylarda, sıradaki Call of Duty’nin “uzay savaşları” konulu olacağı ve “çok uzak bir gelecekte” geçeceği iddia edilmişti. Ek olarak, yeni oyunun Call of Duty: Ghosts‘un devamı olabileceği düşünülüyor.

Tüm bunlar hakkında serinin geliştiricisi veya yayıncı firması tarafından herhangi bir doğrulama veya yalanlama yapılmadı.

Ayrıca, şu ana kadar olası yeni Call of Duty oyunu hakkında ortaya çıkan bilgilere kronolojik olarak aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

 

Önceki İçerikUncharted 4, çıkışından 2 hafta önce raflarda yerini aldı!
Sonraki İçerikDark Souls 3’ün yapımcısı yeni bir IP üzerinde çalışmaya şimdiden başladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz