Dante, Monster Hunter World’e dahil oluyor

"Dante must di(n)e!"

Devil May Cry serisinden tanıdığımız Dante, Monster Hunter World‘e oynanabilir karakter olarak geliyor.

Capcom, yeni bir işbirliği sayesinde Monster Hunter World’e Dante’nin geleceğini duyurdu. Daha önceden PS4’e özel olarak Monster Hunter World’de Street Fighter V ve Horizon Zero Dawn oyunlarıyla işbirliği sağlanmıştı. Bu sefer de Devil May Cry serisinden Dante, Monster Hunter World’de mücadeleye dahil olacak. Yalnız, Ninja Theory‘nin geliştirdiği 2013 tarihli reboot’tan ziyade klasik Devil May Cry’daki Dante karşımızda olacak.

Zaman sınırlı bir etkinlik olarak gelecek olan bu işbirliği sayesinde, Dante’nin yanı sıra Devil May Cry’dan esinlenilerek hazırlanan Charge Blade de kullanılabilir olacak. Capcom, Charge Blade kullanırken kalkan olmamasına rağmen oyuncuların yine de savunma hareketi yapabileceğinin de altını çiziyor.

 

Monster Hunter World için planlanan bu Devil May Cry işbirliği, “bu yılın sonlarına doğru gerçekleşecek” ve PS4 ile Xbox One’a özel olacak. Ayrıca, bir de Mega Man oyunuyla işbirliği fikrinin olduğu biliniyor.

Diğer tarafından, bugün gelen benzer bir başka haber daha var. The Witcher serinin ana karakteri Geralt of Rivia‘nın bu yılın sonlarına doğru çıkacak olan SoulCalibur VI‘nın dövüşçü kadrosunda yer alacağı açıklandı.

İLGİLİ HABER – Geralt of Rivia, SoulCalibur 6’ya geliyor!

Devil May Cry serisine dönecek olursak, geçtiğimiz günlerde Devil May Cry HD Collection adı altında serinin remastered versiyonu piyasaya sürüldü. Ayrıca, geçtiğimiz yılın Kasım ayında ortaya çıkan iddiaya göre, Devil May Cry 5 yapım aşamasında. Bu oyunun Haziran’daki E3 2018‘de duyurulması bekleniyor.

İLGİLİ HABER – Devil May Cry 5 duyurusu sızdırılmış olabilir

Monster Hunter World, 26 Ocak’ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı. Oyunun PC içinse yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yaptığımız incelemede Monster Hunter World için “El konsollarındaki uzun esaretten sonra zincirlerini kırmış ve TV konsollarının tüm nimetlerinden yararlanmış, en görkemli haliyle karşımızda.” demiş ve 8.8 puan vermiştik.

Önceki İçerikShadow of the Tomb Raider resmen duyuruldu, ilk videosu paylaşıldı
Sonraki İçerikDark Souls Remastered çıkışından önce oynanabilecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz