Dark Souls Remastered çıkışından önce oynanabilecek

Detaylı bilgi yakında.

Ağ testi ile Dark Souls Remastered çıkışından önce oynanabilecek.

Bandai Namco, Mayıs ayında çıkış yapacak olan Dark Souls Remastered için bir ağ testi planladığını duyurmuştu. Son gelen açıklamaya göre, bu test Nintendo Switch‘in yanı sıra PlayStation 4 ve Xbox One için de aktif olacak.

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, Dark Souls Remastered için çıkışından önce PS4, Xbox One ve Switch’de ağ testi sürecinin gerçekleşeceği belirtildi. Bununla ilgili detaylı bilgi ve katılımın nasıl gerçekleşeceği ilerleyen günlerde açıklanacak. Ayrıca, ağ testine ‘mümkün olduğunca fazla kişinin katılımının sağlanacağı’ ifade edildi.

İLGİLİ HABER – Dark Souls Remastered duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı!

Bu ayın başlarında düzenlenen Nintendo Direct etkinliğinde, Dark Souls Remastered için Switch üzerinden ağ testi gerçekleştirileceği duyurulmuştu. Yeni duyuruda da belirtildiği üzere, bu sürece PS4 ve Xbox One da katılmış oldu.

Dark Souls Remastered, 25 Mayıs’ta PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkış yapacak. Oyun; PS4 Pro, Xbox One X ve PC’de 4K/60fps desteği sunarken, Switch’te ise docked modda 1080p/30fps kalitesinde oynanabilecek.

Tüm platformlarda Artorias of the Abyss adlı DLC de yer alacak. 6 kişiye kadar çok oyunculu ve co-op desteği sunacak.

İLGİLİ HABER – Dark Souls Remastered’ı Switch için geliştiren stüdyo belli oldu

Önceki İçerikDante, Monster Hunter World’e dahil oluyor
Sonraki İçerikSwitch’in tahmini satış rakamları açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz