Devil May Cry 5 duyurusu sızdırılmış olabilir

PlayStation Experience 2017'de sürpriz oyun duyuruları yer alabilir.

PlayStation Experience 2017‘de Devil May Cry 5 duyurusu olacağı yönünde söylentiler var.

Special Edition versiyonları saymazsak, Capcom tarafından en son yayınlanan Devil May Cry oyunu dokuz yıl önceydi. O tarihten sonra 2012’de ilk oyunun HD versiyonu, 2015’de ise dördüncü oyunun Special Edition’ı piyasaya sürüldü.

İLGİLİ YAZI – Devil May Cry 4: Special Edition İnceleme

Uzun zamandır yeni Devil May Cry oyununun yapım aşamasında olduğuna dair iddialar ortaklıkta ancak serinin devamı için kesin bir doğrulama da henüz gelmedi. DasVergeben adlı Reddit kullanıcısına göre ise, serinin yeni oyunu olarak Devil May Cry 5 duyurusu PSX17’de yapılacak.

Aynı kişi geçtiğimiz günlerde Injustice 2‘ye Ninja Kaplumbağalar‘ın geleceğini ortaya atmış ve bu iddiası doğru çıkmıştı. Bu kişiye göre, bu yılki PlayStation Experience etkinliğinde Devil May Cry 5 duyurusu yapılacak. Ayrıca Dante, Vergil ve Nero karakterlerinin üçü de yeni oyunda oynanabilir olacak.

İLGİLİ HABER – Injustice 2’nin kadrosu Ninja Kaplumbağalar ile genişliyor

DasVergeben, yakın zamanda başka bir oyun duyurusu daha yapılacağını ve bunun uzun süredir beklenen Soul Caliber VI olacağını, ayrıca bu duyurunun serinin 21. yıldönümüne denk geldiğini yazdı.

Devil May Cry 2, 3 ve 4’ün yönetmeni Hideaki Itsuno, bu yılın başlarında bir açıklama yaparak E3 2017‘de yeni bir DMC oyunu duyurulmayacağı için özür dilemişti. Yeni oyunun geliştirme aşamasının ise sorunsuz ilerlediğini söylemişti.

Sony’nin düzenlediği PlayStation Experience 2017 etkinliği 9-10 Aralık’ta gerçekleşecek. Etkinliği yakından takip ediyor olacağız.

Önceki İçerikInjustice 2’nin kadrosu Ninja Kaplumbağalar ile genişliyor
Sonraki İçerikXbox One X’in satış rakamları belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz