CD Projekt Red, Cyberpunk 2077‘nin yapım sürecinde önemli bir gelişme kaydedildiğini, oyunun baştan sona oynanabilir durumda olduğunu açıkladı.

Cyberpunk 2077’nin Haziran ayındaki E3 2018 fuarında basına kapalı kapılar ardında gösterilen yaklaşık bir saatlik demosu, birkaç gün önce Gamescom 2018 fuarındaki basına da gösterildi. Demo gösteriminin hemen ardından Engadget internet sitesi, oyunun yapımcılarından Richard Borzymowski ile röportaj gerçekleştirdi. Buradan çıkan bilgiye göre, Cyberpunk 2077 baştan sona kadar oynanabilir duruma geldi.

İLGİLİ HABER – Cyberpunk 2077’de yükleme ekranı olmayacak

Henüz çıkış yılı bile belli olmayan bir oyun için bu şaşırtıcı gelebilir ancak şu an için sadece ana hikaye kısmının tamamlandığı tahmin ediliyor. Yine de bu, Cyberpunk 2077’nin yapım sürecinde kritik gelişme olarak değerlendiriliyor.

The Witcher serisinin arkasındaki Polonyalı stüdyo CD Projekt Red’in geliştirdiği Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2020 adlı masaüstü oyunundan uyarlanarak hazırlanıyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek. Henüz bir çıkış tarihi yok.

İLGİLİ HABER – Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi için birkaç sene daha var

Önceki İçerikResident Evil 2 Remake’den yeni detaylar ve ekran görüntüleri
Sonraki İçerikPS4’e özel Spider-Man’in hikaye uzunluğu ve dosya boyutu belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz