Cyberpunk 2077’de yükleme ekranı olmayacak

Bu demek oluyor ki, oyunda hızlı seyahat özelliği de olmayabilir.

CD Projekt Red oyunla ilgili yeni detaylar paylaşmaya devam ediyor. Son gelen bilgiye göre, Cyberpunk 2077‘de yükleme ekranı olmayacak.

Oyunun resmi Discord sunucusu üzerinden açıklama yapan tasarım yönetmeni Kyle Rowley, Cyberpunk 2077’de yükleme ekranı bulunmayacağını duyurdu. Oyunu ilk açışta tüm dünyanın tek seferde yükleneceğini, haritada ilerledikçe ve yeni yerler keşfettikçe herhangi bir yükleme ekranının olmayacağını belirtti.

Bu özellik günümüzde pek çok açık dünya oyun tarafından kullanılıyor. Öte yandan, Cyberpunk 2077’de hemen hemen her binanın içerisine girilebilecek ve E3 2018‘de kapalı kapılar ardında basına gösterilen yaklaşık bir saattlik demoya göre, oyunun dünyası CD Projekt Red’in önceki oyunlarına kıyasla oldukça geniş. Bu açıdan, oyunda yükleme ekranının bulunmayacak olması sevindirici bir haber. Ancak bu demek oluyor ki, oyunda hızlı seyahat özelliği de yer almayabilir. Zira, açık dünya oyunlarda hızlı seyahat yapıldığında yükleme ekranı ile karşılaşılmaktadır.

Uzun bekleyişin -2013’teki ilk teaser’ın- ardından nihayet Cyberpunk 2077 ilk fragmanıyla E3 2018’deki Microsoft konferansında resmen tanıtıldı. The Witcher serisinin arkasındaki Polonyalı stüdyo CD Projekt Red’in geliştirdiği oyun için henüz bir çıkış tarihi verilmedi. Bilim-kurgu temalı, açık dünya RPG türündeki Cyberpunk 2077’nin PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapması hedefleniyor.

E3 2018: Microsoft konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar

Önceki İçerikSolo A Star Wars Story İnceleme – Eh İşte…
Sonraki İçerikE-bilardo Turnuvası Pool Elite Masters Kickoff Başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz