Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi için birkaç sene daha var

"Bunu elde edebilmek için 30 yıl bekledim ve buna değdi. Sizler de birkaç sene daha bekleyebilirsiniz."

CD Projekt Red'in merakla beklenen yeni oyunu Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

2013'teki ilk teaser'ın ardından bu seneki E3'te Microsoft'un basın konferansında ilk fragmanıyla resmen tanıtılan Cyberpunk 2077 için henüz bir oynanış görüntüsü göremedik. Öte yandan, yine E3 2018'de kapalı kapılar ardında basına yaklaşık 50 dakikalık canlı bir demo gösterildi. İlk izlenimlere göre ise bizleri muazzam bir oyun bekliyor. 

E3 2018'deki canlı demoyu henüz oyuncu topluluğu ile paylaşmayan CD Projekt Red, oyunun çıkış tarihi hakkında da en ufak bir ipucu dahi vermiyor. Bu demoyu paylaşmamadaki en büyük etken ise oyunun hala "pre-alpha" sürecinde olması. Öyle ki, Polonyalı internet sitesi Bankier'in CD Projekt Red'in Başkanı Adam Kiciński'ye sorduğu oyunun alpha aşamasında olup olmadığı sorusu üzerine şu yanıtı aldı:

"Hayır, bundan da öncesi. Oyun hala pre-alpha (alpha öncesi) aşamada. Bu nedenle E3 2018'de oyunu kapalı kapılar ardında gösterdik. Oyun henüz nihai kalitesine ulaşmadı. Canlı demo oyunun en çok hazır olan, en cilalı kısmını gösteriyor ve şirket dışındaki insanlara göstermek amacıyla hazırlandı."

İLGİLİ HABER – Cyberpunk 2077’de yükleme ekranı olmayacak

Diğer taraftan, oyunun esin kaynağı olan masa oyunu Cyberpunk 2020'nin yaratıcı ismi Mike Pondsmith de Cyberpunk 2077'nin yapım sürecine katkıda bulunuyor. E3 2018'deki bir röportajda Pondsmith, Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi hakkında ufak da olsa bir bilgi paylaştı. 

"Bunu elde edebilmek için 30 yıl bekledim ve buna değdi." diyen Mike Pondsmit, "Sizler de birkaç sene daha bekleyebilirsiniz." şeklinde devam etti ve oyunun çıkış tarihinin en erken 2019 sonu, büyük ihtimalle de 2020 senesi olduğuna işaret etti.

The Witcher serisinin arkasındaki Polonyalı stüdyo CD Projekt Red'in geliştirdiği Cyberpunk 2077, bilim kurgu türünde bir açık dünya RPG. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

E3 2018: Microsoft konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar

Önceki İçerikPlayStation Plus Temmuz 2018 oyunları belli oldu
Sonraki İçerikOyuncular çapraz platformu önemsiyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz