Resident Evil 2 Remake’den yeni detaylar ve ekran görüntüleri

Capcom, Gamescom 2018'e özel olarak Resident Evil 2 Remake'den yeni detaylar ve ekran görüntüleri paylaştı.

Capcom, Gamescom 2018‘e özel olarak Resident Evil 2 Remake‘den yeni detaylar ve ekran görüntüleri paylaştı.

Bugün yayımlanan basın bülteninde yer alan bilgilere göre, baştan aşağıya yenilenen Resident Evil 2’de üniversite öğrencisi Claire Redfield da oyunculara eşlik edecek. Capcom’un aktardığı yazı aynen şöyle:

“Kayıp erkek kardeşi Chris’i aramak için yola çıkan Claire Redfield, Raccoon City’e ulaşır. Daha sonra patlak veren zombi salgınından kaçarak Raccoon City Polis İstasyonu’na sığınır. Burada da terk edilmiş genç bir kıza, Sherry Birkin’a rastlayan Claire Redfield, onunla birlikte serideki ikonik canavarlar ve ‘G’ adlı mutantlar ile mücadele edecek.”

Ayrıca Resident Evil 2 Remake için yeni ekran görüntüleri de gösterildi:

Capcom’un RE ENGINE adlı oyun motoruyla hazırlanan ve baştan aşağıya yenilenen Resident Evil 2 Remake, yenilenen görselleri, animasyonları, ses tasarımı, modernize edilmiş kontrolleri ve kamerasıyla klasik korku serisine taze bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Resident Evil 2 Remake’de oyuncular acemi polis memuru Leon S. Kennedy ve üniversite öğrenicisi Claire Redfield’ın Raccoon City Polis Karakolu’ndaki macerasına tanıklık edecek. Her iki karakterin hikayeleri ayrı ayrı oynanacak ve oyunun hikayesi farklı bakış açılarıyla anlaşılabilecek.

RE2 Remake, 25 Ocak 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Önceki İçerikGod of War’un ilk konsept tasarımları Mısır mitolojisini gösteriyor
Sonraki İçerikCyberpunk 2077’nin yapım sürecinde kritik gelişme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz