CD Projekt Red’ten Cyberpunk 2077 için mikro ödeme açıklaması

"Bu açgözlülüğü başkalarına bırakıyoruz."

The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt Red, mikro ödeme sistemi için “Bu açgözlülüğü başkalarına bırakıyoruz.” dedi.

Son günlerin tartışma yaratan konusu mikro ödeme sistemi özellikle EA‘in Star Wars Battlefront 2‘deki hamleleri ile daha da konuşulur olmuştu. Polonyalı oyun stüdyosu CD Projekt Red’ten yeni oyun projeleri Cyberpunk 2077 için mikro ödeme açıklaması geldi.

Stüdyonun Twitter hesabından yapılan açıklama, bir takipçinin “CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’yi ‘ticari açından önemli hale getirmek için’ bir servis olarak düşünüyor.” şeklindeki yazısına karışılık olarak verildi.

Cyberpunk 2077’de mikro ödeme olup olmayacağı ile ilgili açıklama şu şekilde:

“Endişelenme. Cyberpunk 2077’yi düşünürken, The Witcher 3’ten aşağısını bekleme. Devasa tekli oyuncu, açık dünya, hikaye tabanlı RPG. Ne öderseniz onu alacaksınız. Saçmalığa yer yok, Witcher 3: Wild Hunt gibi dürüst bir oyun olacak. Bu açgözlülüğü diğerlerine bırakıyoruz.”

Polonyalı stüdyonun bu ay başında bir internet sitesine verdiği röportajda, Cyberpunk 2077 için bir oyun servis sistemi yaklaşımı olabileceğini belirtmesi, EA’in Star Wars Battlefront II’de yaşadıklarına benzer bir durumun CD Projekt Red için Cyberpunk 2077’de gerçekleşebileceği düşüncesini ortaya çıkarmıştı.

Son gelen açıklama ile stüdyonun önceliğinin hala kaliteli bir yapım ortaya koymak olduğu anlaşıldı.

İLGİLİ HABER – Yeni bir The Witcher oyunu gelebilir, Cyberpunk 2077’den yeni detaylar

Cyberpunk 2077, The Witcher serisinin arkasındaki CD Projekt Red tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.

Önceki İçerikGUTS inceleme
Sonraki İçerikPlanet of the Apes Last Frontier inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz