Command and Conquer geri geliyor

GZS türü için hala uğraşan insanlar var

Electronic Arts, efsane gerçek zamanlı strateji serisi Command & Conquer yapımcısı olan Petroglyph Games ile ortaklığını duyurdu. Duyurunun içerisinde Red Alert oyununun da remastered sürümünün çıkacağı resmen duyuruldu. Klasik strateji severler, sıkı durun. Command and Conquer geri geliyor.

Pek çok Command and Conquer oyununun yapımcılığına katkıda bulunmuş olan EA çalışanı Jim Vessella , bir reddit gönderisi ile Petroglyph Games ile bir ortaklık anlaşması yaptıklarını duyurdu. Bu anlaşma dahilinde Command & Conquer: Tiberian Dawn ve Red Alert oyunları günümüz teknolojisi ile yeniden geliştirilecek.

Serinin mobil platform için bir oyunu geliştirilmişti ancak klasik serinin güncel teknoloji ile güçlendirilmiş hali kat ve kat daha heyecan verici olsa gerek. Hem de serinin gerçek yaratıcıları ile birlikte.

E3 2018: EA konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar

Serinin asıl yaratıcısı olan Westwood Games ekibinin bazı önemleri isimleri stüdyodan ayrıldı. Bu ayrılığın ardından Petroglyph Games ile çalışmaya başlayan ekip pek çok kadro değişikliği yaşamış. Yine de Joe Bostic ve Steve Tall gibi projede çok önemli roller üstlenmiş olan bazı isimler hala ekipte yer alıyor. EA ortaklık için bu yüzden Petroglyph Games tercihini yapmış.

Vessella yaptığı açıklamada klasik sıra tabanlı strateji oyunlarını günümüz teknolojisi ile yenilemekte çok başarılı bir stüdyo olan Lemon Sky Studios da projeye dahil olacak.

Hayranlar tarafından gelen yoğun talep üzerine serinin orijinal ses yönetmeni Frank Klepacki de ekibe dahil edilmiş. Serinin hayranları için sürpriz olduğu kadar sevindirici de bir haber.

Oyunların çıkış tarihi ve platform desteği hakkında henüz resmi bir bilgi paylaşılmadı.

Önceki İçerikBethesda eski oyun motorunu kullanmaya devam edecek
Sonraki İçerikSony E3 2019 fuarına katılmayacağını açıkladı
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz