E3 2018'in ilk basın konferansı gerçekleşti. Electronic Arts, 9 Haziran akşamı saat 9'da düzenlediği canlı yayınla yeni oyunlarını tanıttı ve mevcut oyunları hakkında da yeni bilgiler verip çeşitli görüntüler gösterdi. İşte E3 2018 EA konferansından tüm duyurular, videolar ve detaylar:

FIFA 19 duyuruldu, Şampiyonlar Ligi lisansıyla birlikte geliyor

EA, basın konferansını FIFA 19 duyurusuyla açtı. FIFA 19, 28 Ekim'de PS4, Xbox One, PC ve Switch için çıkış yapacak. Oyunda Şampiyonlar Ligi lisanslı şekilde yer alacak. Ücretsiz demosu ise bugünden itibaren oynanabilir.

Battlefield 5'te Battle Royale modu olacağı açıklandı, ilk oynanış görüntüleri gösterildi

E3'ten önce resmen duyurulan Battlefield V, Electronic Arts'ın basın konferansı EA Play'de bir kez daha tanıtıldı. Oyunun çok oyunculu moduna ait ilk fragman gösterildi ve oyunda Battle Royale modunun yer alacağı geliştirici stüdyo DICE tarafından doğrulandı.

Respawn'ın geliştirdiği Star Wars oyununun adı ve çıkış dönemi belli oldu, ilk detaylar açıklandı.

EA'in kendi bünyesine kattığı Titanfall serisinin arkasındaki stüdyo Respawn'ın üzerinde çalıştığı Stars Wars oyunundan ilk bilgiler gün yüzüne çıktı. Oyunun adı Star Wars Jedi: Fallen Order. Jedi'ların avlandığı 'karanlık bir dönemi' anlatacak. Hikaye, film evrenindeki Episode III ve IV arasında geçip, Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith'ten sonraki olaylardan sağ çıkmış bir Padawan'ın etrafında şekillenecek. Oyunla ilgili herhangi bir görüntü ve görsel paylaşılmadı. Star Wars Jedi: Fallen Order'ın 2019'un sonlarına doğru çıkış yapacağı belirtildi.

Madden NFL 19 ile birlikte tekrardan PC'ye dönüyor

Amerikan futbolu oyunu Madden NFL 2019 ile 11 yıldan sonra tekrardan PC platformu için de çıkış yapacak. Oyun bu sonbaharda piyasaya sürülecek.

Unravel 2 duyuruldu, bu sefer iki karakter olacak ve co-op bulunacak.

2016'da çıkış yapan puzzle türündeki Unravel'ın devam oyunu Unravel Two duyuruldu. Oyunda bu sefer iki oynanabilir karakter olacak ve bunlar ister bir oyuncu tarafından isterseniz de iki oyuncuyla co-op olarak kontrol edilebilecek. Öte yandan, oyun dün geceki duyurunun hemen ardından da PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yaptı.

Star Wars Battlefront 2'ye yeni karakterler geliyor

EA Play 2018'de yer alan duyurulardan birisi de, geçtiğimiz yıl çıkış yapan Star Wars Battlefront 2 için yeni DLC oldu. Bu içerik paketi kapsamında oyuna General Grievous, Obi-Wan Kenobi, Count Dooku ve Anakin Skywalker eklenecek. Klon Savşaları dönemini konu alacak olan bu DLC ayrıca beraberinde Geonosis gezegenini de getirecek. Henüz bir çıkış tarihi yok.

Origin Access Premier duyuruldu, EA'in yeni çıkan tüm oyunlarını kapsıyor

EA, PC platformu için Origin Access Premier isimli bir abonelik sistemini duyurdu. Halihazırda PC'de mevcut olan Origin Access ve Xbox One'da yer alan EA Access'in dışında Origin Access Premier daha avantaklı özellikler barındırıyor. Premier, mevcut olan Origin Access gibi yeni çıkan oyunlara erken erişim, tüm satın alımlarda yüzde 10 indirim, 100'den fazla oyuna tamamen erişim gibi imkanların yanı sıra EA'in Origin üzerinden yayınladığı "tüm PC oyunlarına anında tam erişim" imkanı tanıyacak.Buna, 11 yıl aradan sonra PC'ye dönen Madden NFL 19, sonbaharda çıkacak olan Battlefield 5, FIFA 19 ve önümüzdeki yılın ilk yarısında piyasaya sürülecek Anthem da dahil. Origin Access, bu yaz içinde kullanıma sunulacak. Aylık abonelik fiyatı 15 dolar, yıllık fiyat ise 100 dolar olacak.

EA Originals'ın yeni oyunu Sea of Solitude duyuruldu

Geçtiğimiz yılki E3'te EA Originals kapsamında tanıtılan bağımsız yapım oyun A Way Out gibi bu yıl da yeni bir bağımsız yapım oyun gösterildi. Sea of Solitude, Kay adlı bir kızın yalnızlıktan dolayı çektiği acıyı ve bunun sonucunda bir canavara dönüşmesini konu ediniyor. Keşif ve bulmaca türündeki oyun, 2019'un başlarında PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

RTS türündeki Command & Conquer: Rivals mobil platformlara geliyor

Gerçek zamanlı strateji oyunlarının klasiklerden olan Command & Conquer, yeni oyunuyla sadece mobil platformlara geliyor. Oyun, bu yılın sonlarına doğru Andorid ve iOS tabanlı cihazlar için çıkış yapacak.

NBA Live 19 duyuruldu, bu sonbaharda çıkıyor

EA'in basketbol oyunu NBA Live'ın bu yılki ayağı NBA Live 19 tanıtıldı. NBA Live 18 ile ilk kez oyuna eklenne kariyer modu The One, NBA Live 19'da da yer alacak. EA, bu yılki oyunla birlikte "pek çok yeni animasyon ve her zamankinde daha pürüzsüz bir oynanış deneyimi" vaat ediyor. NBA Live 19, 7 Eylül'de Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Ücretsiz demosu ise 24 Ağustos'ta yayınlanacak.

Anthem'ın yeni fragmanı ve çok az oynanış görüntüsü paylaşıldı

EA'in belki de en çok beklenen oyunu olan Anthem, geçtiğimiz yılki E3 fuarında duyurulmuştu. Bu yılki E3'te de yer alan oyun için yeni bir sinematik fragman gösterildi. Bunun dışında oyunun yapımcıları sahneye çıkış Anthem ile ilgili yeni detayları paylaştı ve çok az da olsa oynanış görüntüleri gösterildi. Öte yandan, oyunun çıkış tarihi de açıklandı. Anthem, 22 Şubat 2019'da -Days Gone ile aynı gün- PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Anthem sinematik fragmanı: 

Anthem'dan oynanış görüntülerinin de yer aldığı video:

Böylece, E3 2018 EA konferansından tüm duyurular, videolar ve detayları bir araya getirmiş olduk. E3 2018'nin programına ve diğer firmaların basın konferansı saatlerine hemen aşağıdan bakabilirsiniz:

  • EA: 9 Haziran Cumartesi – TSİ 21:00
  • Microsoft: 10 Haziran Pazar – TSİ 23:00
  • Bethesda: 11 Haziran Pazartesi – TSİ 04:30
  • Devolver Digital: 11 Haziran Pazartesi – TSİ 06:00
  • Square Enix: 11 Haziran Pazartesi – TSİ 20:00
  • Ubisoft: 11 Haziran Pazartesi – TSİ 23:00
  • Sony: 12 Haziran Salı – TSİ 04:00
  • Nintendo: 12 Haziran Salı – TSİ 19:00
Önceki İçerikE3 2018 basın konferansları ne zaman, nereden izlenir?
Sonraki İçerikAssassin’s Creed Odyssey’in ekran görüntüleri sızdırıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz