Blizzard, istemcisinin adını bir kez daha değiştiriyor

Blizzard'tan U dönüşü: Battle.net markasına geri dönülüyor!

Bu yılın başlarında Battle.net adındaki istemcisinin adını Blizzard App şeklinde şeklinde değiştiren Blizzard, tekrar isim değişikliğine gidiyor.

Şirketin blog sitesinden yapılan duyuruya göre, şu anda Blizzard App adını taşıyan istemci, şirketin adı “Blizzard” ve eski adı olan “Battle.net” birleşiminden oluşan Blizzard Battle.net şeklinde değişecek. Bununla birlikte istemcinin logosu da değişikliğe uğrayacak. Yeni değişiklikle birlikte firmanın istemci için “Blizzard” adını kullanma konusunda ısrarcı olması dikkat çekti.

2017’nin Mayıs ayında Destiny 2’nin Blizzard’ın çevrimiçi oyun platformu Blizzard App’e geleceği açıklandığında, şirketin başkanı Mike Morhaime, Blizzard App yerine Battle.net adını kullanmıştı. Daha sonra şirketin sözcüsü açıklama yaparak bunun Destiny 2 duyurusu için yapılmış bir istisna olduğunu belirtmişti. Platformun adının ise hala Blizzard App olarak geçtiğini söylemişti.

İLGİLİ HABER – Blizzard yeniden Battle.net ismini kullanmak mı istiyor?

Görünen o ki “bu istisnai durum” kalıcı hale geliyor. Öte yandan, yapılan değişiklikler oyuncular arasında kabul görmediği için tekrardan Battle.net markasına geri dönülüyor.

İşte önümüzdeki günlerde gelecek olan güncelleme ile Blizzard’ın istemcisinin yeni adı ve logosu böyle olacak:

Önceki İçerikUncharted: The Lost Legacy’nin dosya boyutu ortaya çıktı
Sonraki İçerikPlayStation Plus İçin Zam Öncesi Son Kampanya!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz