Bir oyuncu, Steam’deki tüm oyunları oynayıp bitirmeye çalışıyor!

Norveçli bir adam 2012'den bu yana devam ettirdiği projesiyle Steam'deki her bir oyunu baştan sona kadar oynayıp bitirmeyi amaçlıyor.

Norveçli bir adam 2012’den bu yana başladığı “Steam’deki her bir oyunu oynayıp baştan sona bitirme amacında” yoluna Fallout 4 ile devam ediyor.

Reddit forumundaki Multitasker isimli bir kullanıcı, Steam’deki her bir oyunu bitirmeyi amaçlıyor. 2012 yılında başladığı bu yolda, Steam platformunda yer alan tüm oyunları bitirmek için uğraşan Norveçli adam, bu zorlu amacı asla yapamayacağını bilmesine rağmen, planından vazgeçmiş değil.

Belirli aralıkla Reddit üzerinden ilerlediği aşamayı paylaşan “Multitasker” kullanıcı isimli Norveçli adam, şu ana kadar 8 adet rapor yayınlamış durumda.

“Tüm Steam oyunlarını bitir” adını verdiği bu projesini, bir görselle özetlemeye çalışan Norveçli oyuncu, Steam üzerindeki tüm oyunlara sahip. Toplamda bin 413 oyunun yer aldığı Steam kütüphanesinden, 2012 yılından bu yana 283 oyunu bitirebilmiş. Ek olarak, bazı sınıflandırmalar yaparak “Favori oyunlar”, “Steam’de olmasını umduğu oyunlar”,“Küçük çaplı oyunlar” şeklinde kategoriler oluşturmuş.

Eurogamer‘a verdiği röportajda konuşan Norveçli Mulitasker, sınırsız zamanı olmadığını ve bazı sorumluklarının bulunduğunu belirterek; bir iş sahibi olduğunu ve evli olduğunu, ayrıca 2 yaşında bir oğlunun bulunduğunu, aynı zamanda yakın bir zamanda yeni bir çocuk daha beklediklerini söyledi.

Bu kişi kendini, aynı anda 3 oyunu oynamakla sınırlandırmış. Yani yeni başladığı herhangi 3 oyundan birini bitirmeden yeni bir oyun indirmiyor. Oyunu bitirmekten kastı ise oyun sonundaki “credits” kısmını görebilmek. Çoklu oyunculu oyunlarda ise aynı şekilde ilerlemiyor. Ancak ilk hedefi tekli oyuncu moduna sahip hikaye tabanlı oyunları bitirebilmek. 

Oyunları bitirdiğini kanıtlamak için ise kendi YouTube kanalına, yaptığı ilerlemeleri video halinde yüklüyor.

Önceki İçerikRise of the Tomb Raider’ın yönetmeni Crystal Dynamics’ten ayrıldı
Sonraki İçerikCrystal Dynamics’ten ayrılan Brian Horton, CoD’un geliştiricisi Infinity’de işe başladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz