Crystal Dynamics’ten ayrılan Brian Horton, CoD’un geliştiricisi Infinity’de işe başladı

Rise of the Tomb Raider'ın eski yönetmeni Brian Horton, eski işinden ayrılmasının ardından çok geçmeden yeni işini buldu.

Rise of the Tomb Raider‘ın eski yönetmeni Brian Horton, Call of Duty‘nin yapımcılarından biri olan Infinity Ward‘a girdi.

Tomb Raider‘ın sanat yönetmeni olan ve Rise of the Tomb Raider’ın yönetmenliğini üstlenen Horton, Crystal Dynamics‘ten ayrıldığını ve “yeni bir macera” peşinde olduğunu açıklamasından saatler sonra başka bir firmada işe başladı.

Crystal Dynamics’ten ayrılışının ardından gelecek planları hakkında konuşan Brian Horton, Güney Kaliforniya‘ya taşınacağını belirtmişti. Geçtiğimiz saatlerde güncellenen Horton’ın Twitter ve LinkedIn profiline göre, Rise of the Tomb Raider’ın eski yönetmeni Call of Duty serisinin geliştirici stüdyolarından olan Infinity Ward’da işbaşı yaptı. Kaliforniya’da bulunan bu stüdyoda, henüz duyurulmamış bir proje üzerinde çalışıyor ve bunun yeni bir Call of Duty oyunu olması bekleniyor.

Infity Ward ise henüz resmi bir duyuru yapmadı ancak yakın bir zamanda açıklama yapılabilir.

Call of Duty serisi için uygulanan “üç yıl, üç stüdyo” politikası gereği, 2016 yılında çıkış yapması beklenen ve henüz duyurulmayan yeni Call of Duty oyununun Infinity Ward tarafından geliştirilmesi bekleniyor. Serinin diğer geliştirici stüdyolarından Treyarch, 2015 yılında Call of Duty: Black Ops III’ü, Sledgehammer Games ise 2014 yılında Call of Duty: Advanced Warfare‘i hazırlamıştı.

Infinity Ward’un çıkış yapan son CoD oyunu 2013 yılındaki Ghosts‘du ve bu yapım, 250 milyon satın Call of Duty serisinin, yeni nesil konsollar olan Xbox One ile PlayStation 4 için çıkış yapan ilk oyunuydu.

Bu yılın ilk gününde mesaj yayınlanan Infinity Ward, “2016 inanılmaz bir yıl olacak” diyerek yeni oyunun sinyallerini vermişti.

Önceki İçerikBir oyuncu, Steam’deki tüm oyunları oynayıp bitirmeye çalışıyor!
Sonraki İçerikOyun dünyasında bu hafta (11 – 17 Ocak 2016)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz