Fallout serisi 25. yıldönümünü kutluyor

İlk oyunu 1997’de piyasaya sürülen Fallout serisi ekim ayı itibarıyla 25 yılı geride bıraktı. Bu bağlamda Bethesda, Fallout’un 25. yıldönümünü çeşitli etkinlikle kutlayacağını duyurdu. Bunlar arasında serinin son oyunu Fallout 76 için ücretsiz oynama etkinliği, Fallout Shelter için yeni görevler ve bugüne kadar çıkmış Fallout oyunları için birçok indirim fırsatı yer alıyor.

Fallout 76’yı ücretsiz oynama şansı

Henüz Fallout 76’nın dünyasına dalmadınız mı? Fallout 76’nın 10 Ekim’de sonlanacak olan ücretsiz haftasında nükleer savaş sonrası Appalachia’yı arkadaşlarınızla keşfedin. Ayrıca Fallout 76, ücretsiz haftası boyunca indirimde olacak, böylece indirimle beraber hiçbir ilerleme kaybetmeden oynamaya devam edebileceksiniz.

Fallout Shelter’a ücretsiz güncelleme

Dört senenin ardından Fallout Shelter’a yeni içerik ekliyoruz! Yeni düşmanlar içeren bu yeni görev zincirinde yeni sakinler toplayın, sığınağınızı yeni kutlama odası temasıyla süsleyin ve yeni silahları kuşanarak uzaylı tehdidine göğüs gerin. Güncelleme önümüzdeki hafta çıktığında daha fazlasını göstereceğiz, takipte kalın!

Fallout serisinde indirimler

Falloutevreninde yeni misiniz? Veya serinin uzun süredir hayranısınız ve koleksiyonunuzdaki eksikleri tamamlamak mı istiyorsunuz? Tüm Fallout serisine yönelik büyük indirimlerimiz sizi bekliyor! Steam oyuncuları, yıldönümü indiriminden 18 Ekim’e kadar faydalanabilir. Xbox ve PlayStation indirimleriyse 12 Ekim’de sona eriyor. 

Fallout‘un 25. yıldönümü aktiviteleri ve etkinliklerindeki son güncellemeler için www.fallout25th.com adresini ziyaret edin. 

Önceki İçerikİlk Bakış: Wo Long: Fallen Dynasty
Sonraki İçerikCD Projekt Red iki yeni The Witcher oyunu ve Cyberpunk 2077’nin devamını duyurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz