Batman: Arkham Knight’a Dev Güncelleme!

4.3 GB boyutundaki büyük güncelleme ile birçok sorun ortadan kalkıyor!

Oyunun konsol sürümlerini geliştiren Rocksteady Studios, bugün Batman: Arkham Knight için yeni ve oldukça büyük bir yama yayımladı.

Dev güncelleme 4.3 GB boyutunda ve beraberinde Fotoğraf Modu‘nu getiriyor. Bu mod ile birçok fotoğrafı çekip, düzenleyip, paylaşabileceksiniz. Bu tip bir mod, daha önceden de Middle-earth: Shadow of Mordor, The Last of Us ve  The Order: 1886′da yer almıştı.

Bu güncelleme ayrıca Ağustos ayında çıkış yapacak yeni DLC için oyunu hazırlıyor. Yama notları ise kabaca şöyle:

  • Yeni Özellik: İngilizce olmayan bölgeler için yeni seslendirme seçenekleri
  • Ağustos ayının içerik paketi için destekleme
  • WBPlay ve İndirilebilir İçerikler için güncelleme
  • Genel oynanış, grafik, ses, yerelleştirme iyileştirmeleri

Bu yama şu anda sadece oyunun konsol sürümleri için geçerli. Sorunlu olan PC sürümü, düzeltilip tekrar piyasaya sürüldüğün de PC için de yayımlanacak. Sorunlu PC sürümü için ayrıca bu ayın sonunda “geçici” bir güncelleştirme yayınlanacak.

Arkham Knight’in ilk içerik paketi Batgirl odaklıydı ve A Matter of Family adıyla geçen ay çıkış yapmıştı. Ek olarak bu paket, Batman: Arkham Origins‘in stüdyosu olan WB Games Montreal tarafından geliştirilmişti.

Ağustos ayında çıkış yapacak olan DLC ise 1989 yılındaki filmden Batman ve Batmobile kostümlerini oyuna ekleyecek ve bu sefer oyunun geliştiricisi Rocksteady tarafından hazırlanacak. Arkham Knight DLC pass sahiplerine de sunulacak olan Ağustos DLC’si için henüz tam bir çıkış tarihi verilmedi.

Önceki İçerikSilent Hills Demosu P.T. PC için Yeniden Yapıldı!
Sonraki İçerikMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz