Assassin's Creed Valhalla tanıtım videosu yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla ilk fragmanı yayınlandı, oyun 2020 sonuna doğru çıkış yapacak.

Dünkü teaser’ın ardından Ubisoft bugün yeni Assassin’s Creed’in ilk sinematik fragmanını paylaştı. Assassin’s Creed Valhalla, Vikingler’in İngiltere’yi istilasını konu edinecek ve 2020 sonuna doğru çapraz platform desteğiyle çıkacak. Yani PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia için oynanabilir olacak.

Fragmanda yer alan önemli detaylardan biri de Hidden Blade’in geri dönüyor olması. Eurogamer’da yer alan detaylı röportajda ise AC Valhalla’da RPG elementlerinin, erkek/kadın karakter seçiminin, mitolojik öğelerin, Viking köylerinin ve günümüz kısımlarını anlatan bölümlerin yer alacağı belirtiliyor.

Assassin’s Creed Valhalla, 9. yüzyıl Avrupası’nda geçecek ve oyuncular Eivor adlı istilacı Viking karakterini kontrol edecek. Oyun, AC 4: Black Flag ve AC Origins’i geliştiren Ubisoft Montreal’in öncülüğünde toplamda 15 Ubisoft stüdyosu tarafından geliştiriliyor.

Ubisoft Türkiye’nin Twitter hesabı üzerinden fragmanın Türkçe altyazılı hali de paylaşıldı, bu nedenle oyunda da Türkçe altyazı desteği yer alabilir.

Assassin’s Creed Valhalla ilk fragmanı:

Önceki İçerikPUBG Corporation Küresel PCS Charity Showdown Programını Duyurdu
Sonraki İçerikThe Last of Us 2’nin yeni fragmanı için tarih verildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz