Assassin’s Creed Golden Age nedir? [GÜNCEL]

 Ubisoft’un yeni projesi Assassin’s Creed Golden Age nedir?

Ubisoft tarafından ortaya çıkarılan bir görselde Assassin’s Creed: Golden Age adında bir proje belirdi. Bir broşürde ortaya çıkan görselde iki kişinin “Assassin’s Creed: Golden Age” adlı proje üzerinde çalıştığı görülmekte. Projede “Karakterler” ve “Mekanlar” gibi başlıklar yer alıyor ve resimlerde ise bir gemi gözüküyor. Ancak Assassin’s Creed: Golden Age adlı projenin Ubisoft tarafından resmi olarak duyurulmadığını belirtmekte fayda var.

Bununla birlikte, Ubisoft “golden age” ifadesinden önce 2013 yılındaki Assassin’s Creed IV: Black Flag için “golden age of piracy” şeklinde bir ifadede bulunmuştu. Bu resmin Assassin’s Creed IV: Black Flag ile ilgili bir çalışma olması muhtemel ancak resmi bir açıklama gelmeden bir şey söylemek mümkün değil.

Assassins-Creed-Golden-Age-nedir-Baslattusu-2

Tabii ki, henüz doğrulanmayan bu proje, bu yıl yeni nesil konsollar için çıkış yapacak olan Assassin’s Creed Victory’e ait olabilir. Ayrıca, bu projenin eski nesil konsollar için yeni bir oyun olabileceği de ihtimaller arasında.

Ubisoft’un resmi internet sitesinde ortaya çıkan bu görsel ile şirketin yaklaşan Assassin’s Creed projeleri hakkında bilgiler sızdırmasının kasıtlı bir hareket olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Güncelleme: “Assassin’s Creed Golden Age nedir?” diye sorarken Ubisoft’tan açıklama gecikmedi. Assassin’s Creed IV: Black Flag için yeni bir çalışma olması ihtimalleri doğru çıktı. Yani “Assassin’s Creed Golden Age nedir?” sorusunun cevabı seri için yeni bir oyun değil.

Önceki İçerikMortal Kombat X’te Aramızda Olmayacak Karakter Belli Oldu
Sonraki İçerikOutlast İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz