Ark’ın Satış Rakamları Açıklandı, Yeni Mod Desteği Duyuruldu

Dinozor temalı hayatta kalma oyunu Ark’ın satış rakamları açıklandı. Ek olarak, oyun için yeni bir mod desteği duyuruldu.

Steam‘in dinozor temalı büyük hayatta kalma oyunu Ark: Survival Evolved büyümeye devam ediyor. Geliştirici stüdyo Wildcard‘ın yaptığı açıklamaya göre, oyun bugüne kadar 1 milyondan fazla satış gerçekleştirmiş durumda. Ayrıca artık PC için resmi mod desteği sunacak ve bunun için geliştirici şirket ile Epic Games arasında partnerlik anlaşması sağlandı.

Eğer Ark’ı satın alan 1 milyon kişiden biriyseniz oyun için Unreal Engine 4 motoru ile mod geliştirebilirsiniz. Genel olarak, Ark’ın yeni mod programı Unreal Engine 4, basitleştirilmiş sürümü ile karşımıza çıkacak. Temel amaç oyun için yeni modlar ve haritalar geliştirilmesini sağlamak.

Kullanıcılar Ark’ın tüm C++ kodlarına erişim sağlayamayacak fakat harita editörü sayesinde düzenlenebilir yeni haritalar, görseller ve sınıflar oluşturulabilecek. Mod yapımcıları ayrıca oyunun mantığında da değişikliğe gidebilecek. Yeni öğeler ve silahlar yapabilecek, yapay zekanın davranışlarını düzenleyebilecekler.

Ark’ın mod forumları ise Unreal Engine forumları üzerinden açılmış durumda. Ek olarak, Steam Atölye sayfası üzerinden de yeni yapılan modları görebilir ve deneyebilirsiniz.

Ark: Survival Evolved, hala yapım aşamasında olan bir Erken Erişim oyun olmasına rağmen, oldukça fazla ilgi gördü ve bu ilgi Ark’ın satış rakamları ile gözler önüne serildi diyebiliriz. 2016’da tam sürüm olarak çıkışını gerçekleştirecek. Sadece PC için piyasaya sürülmeyecek olan PlayStation 4 (Morpheus desteği ile birlikte) ve Xbox One için de çıkışını gerçekleştirecek.

Önceki İçerikThe Witcher 3’e “Büyük Güncelleme”
Sonraki İçerikThe Witcher 3 DLC’si Sızdırıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz