Sekiro: Shadows Die Twice’ın satış rakamı 2 milyona ulaştı

10 günden kısa bir sürede

Sekiro: Shadows Die Twice'ın satış rakamı

FromSoftware‘in yeni IP’si (fikri mülkiyet) Sekiro: Shadows Die Twice‘ın satış rakamı 10 günden kısa bir sürede 2 milyon adete ulaştı.

Dark Souls ve Bloodborne serilerinin arkasındaki Japon stüdyo FromSoftware’in geliştirdiği, Activision‘ın ise dağıtımcılığını yaptığı Sekiro: Shadows Die Twice satış rakamları açısından bekleneni vermiş gibi duruyor. Activision tarafından yayımlanan basın bülteninde, oyunun çıkışından sonraki 10 günden kısa süre içerisinde 2 milyon satış rakamına ulaştığı belirtildi.

Activision’dan Ürün Yönetimi ve Pazarlama Bölümü Başkan Vekili Michelle Fonseca, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Sekiro: Shadows Die Twice, Activision’ın oyun portföyüne çok özel ve eşsiz bir şey katmış oldu. Dünya genelindeki oyuncu topluluğuna yepyeni bir seriyi tanıtmaya yardımcı olmak için FromSoftware ile çalışmak bir şerefti. Hayranlar, Sekiro: Shadows: Die Twice’ı 2019’un şu ana kadarki en büyük çıkışlarından biri yaptı. Oyun, PC de dahil tüm platformlarda [satışlar açısından] çok iyi bir performans sergiledi ve oyunları veya eleştirmenler fark etmeksizin devam eden desteklerden dolayı oldukça heyecanlıyız,”

Soulsborne türünün yaratıcısı olan FromSoftware’in önceki oyunlarıyla kıyaslamak gerekirse, Dark Souls III çıkış yaptığı ilk ayda 3 milyon adet satmıştı. Şu anki verilere göre ise Sekiro: Shadows Die Twice’ın satış rakamı aynı sürede bunu rahatlıkla geçecek gibi duruyor.

Sekiro: Shadows Die Twice, 22 Mart’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı.

From Software’in henüz duyurmadığı iki oyunu daha var

Önceki İçerik​Seven Knights’a yeni kahraman Tara geldi
Sonraki İçerikSony PlayStation 5’i resmen duyurdu, bu yıl çıkmayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz