Ana Sayfa PlayStation PlayStation 5 Death Stranding Director’s Cut’ın son fragmanı yayınlandı

Death Stranding Director’s Cut’ın son fragmanı yayınlandı

Son 16 gün!

PlayStation 5 için 24 Eylül tarihinde çıkış yapacak olan Death Stranding Director’s Cut’ın son fragmanı yayınlandı.

Hideo Kojima tarafından hazırlanan 4 dakika 44 saniye uzunluğundaki fragman ana oyundan çeşitli sahneler arasında geçiş yapıyor. Ayrıca Director’s Cut sürümünde yer alan ek içerikler de fragmanda gösteriliyor.

2019’da PS4 için çıkan ve bir yıl sonra ise PC’ye gelen Kojima’nın en yeni oyunu Death Stranding’in iyileştirilmiş görsellerini içeren ve ayrıca  PS5’in sunduğu ek özelliklerden faydalanan Death Stranding Director’s Cut, 24 Eylül’de PlayStation 5’e özel olarak çıkış yapacak. Oyunda ek görevler, içerikler, yeni mekanikler ve araçlar da bulunuyor.

Yakın zamanda 5 milyon satış barajına ulaşan Death Stranding’in oyuncu kadrosunda Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro ve Lea Seydoux gibi isimler bulunuyor.

Norman Reedus, Death Stranding 2’nin yapım aşamasında olduğunu açıkladı

Önceki İçerikYeni nesil konsolların stok sıkıntısı 2023’e kadar sürebilir
Sonraki İçerikAlan Wake Remastered duyuruldu, bu sonbaharda çıkıyor
Serhat Kadir Karataş
Başlat Tuşu bünyesinde İçerik Editörü olarak görev yapan Serhat, video oyun sektörünü yakından takip etmekte, bu alanda haber ve makaleler hazırlamakta, zaman zaman oyun incelemeleri yazmaktadır.
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
0
Görüşlerinizi duymak isterim, lütfen yorum yazın.x