Abandoned Realtime Experience’ın çıkışı “teknik sorun” nedeniyle ertelendi

"Literally abandoned?"

GÜNCELLEME (13 Ağustos): Abandoned Realtime Experience uygulaması için planlanan güncelleme yayınlandı. Blue Box’ın duyurusuna göre güncelleme sonrasında PS5 üzerinden uygulamaya erişim sağlanabilecek ve Abandoned projesinin ilk teaser görüntüsü izlenebilecek.

Fakat bu ilk teaser görüntünün Blue Box’ın birkaç gün önce Twitter’dan paylaştığı ve aşağıda da yer alan video ile aynı olduğu ortaya çıktı. Blue Box stüdyosu, Abandoned’ın ilk fragmanının Realtime Experience uygulamasının çıkışını takiben Ağustos ayı içerisinde bu uygulama üzerinden gösterileceğini açıklamıştı.


PS5 özel oyunu Abandoned‘ın fragmanlarını ve oynanış görüntülerini PlayStation 5 üzerinden gerçek zamanlı olarak oynatacak olan Realtime Experience uygulamasının 10 Ağustos’ta çıkış yapması planlanıyordu.

Geliştirici Blue Box Game Studios resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda, 29 Temmuz’da PS5 üzerinden ön yüklenmeye açılan Abandoned Realtime Experience uygulamasının 10 Ağustos tarihinde TSİ 22:00’da yayınlanacak bir güncelleme ile çıkış yapacağını açıklamıştı. Hatta güncelleme saatinden kısa bir süre önce oyundan ilk teaser görüntüyü de paylaşmıştı.

Belirtilen tarih ve saat gelmesine karşın, PS5 uygulaması olan Abandoned Realtime Experience için herhangi bir güncelleme yayınlanmadı. Daha sonra Blue Box yeni bir duyuru ile “Güncellemenin sunulmasında teknik bir sorun var. Mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışıyoruz. Sorun giderildiğinde sizleri bilgilendireceğiz” açıklamasında bulundu.

Stüdyo tarafından bugün yapılan bir diğer açıklamada ise, “Gecikme beklenenden daha uzun sürüyor. Tamamen bu sorun üzerinde çalışıyoruz” denildi.

Abandoned bu yılın nisan ayında ilk kez duyurulduğundan bu yana çeşitli teorilerin ve iddiaların ortasında yer alıyor. Abandoned’ın aslında Hideo Kojima’nın yeni Silent Hill oyun projesi olduğu ve Blue Box’ın kurucusu Hasan Kahraman’ın hayali bir kişi olduğuna yönelik birçok iddia ve teori ortaya atılmıştı. Daha sonrasında Hasan Kahraman bir video yayınlayarak kendisini göstermiş ve söz konusu iddiaları tamamen reddetmişti.

Abandoned aslında Hideo Kojima’nın Silent Hill oyunu mu?

Önceki İçerikThe Great Ace Attorney Chronicles inceleme
Sonraki İçerikCall of Duty: Vanguard duyuruldu, oyunun tanıtımı Warzone etkinliği ile yapılacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz