Rise of the Tomb Raider’ın Çözünürlük Değerleri Netleşmeye Başlıyor!

Xbox’a zaman sınırlı özel olan Rise of the Tomb Raider’ın demosunun çözünürlük değeri 1080p’ye ulaştı. Fakat final sürümü hala belirsiz…

Oyunun çıkışına aylar kala geliştirici şirket Crystal Dynamics, Rise of the Tomb Raider‘ın çözünürlük değerleri için 1080p dedi.

Şu anda geliştirme aşamasında olan ve bir yıl kadar Xbox One ile Xbox 360 için zaman sınırlı özel oyun olacak Tomb Raider’ın devamı Rise of the Tomb Raider için Xbox One sürümüne dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Geliştirici şirketten yaratıcı direktör Brian Horton‘ın açıklamaya göre oyun, Xbox One’da 1080p’ye ulaştı. Henüz demo sürümü hazır olan oyunun final sürümünde ise hangi çözünürlükte çalışabileceği belirsiz durumda.

NX Gamer adlı YouTube kanalı ise oyunun ön incelemesine ve teknik analizine dair bir video paylaştı. Horton’ın 1080p açıklamasına karşın videoda 900p olarak karşımıza çıkan Rise of the Tomb Raider demosu hakkında tekrar Twitter üzerinden konuşan Brian Horton, 1080p için oyunun tam olarak HD şekilde çalıştırılması gerektiğini belirtti.

Final sürümünün hangi çözünürlükte çalışacağı henüz netleşmezken, Horton’ın daha önceden verdiği bir röportaja göre, geliştirici Crystal Dynamics oyunun final sürümünde de 1080p’de çalışmasını hedefliyor.

Rise of the Tomb Raider, 10 Kasım 2015’de Xbox 360 ve Xbox One için zaman sınırlı özel olarak piyasaya sürülecek. Dün doğrulanan bilgiye göre ise, PC için 2016’nın başlarında, PS4 için ise 2016 yazında çıkış yapmış olacak.

Rise of the Tomb Raider’ın çözünürlük değerleri

Önceki İçerikTwitch’in Yeni HTML5 Oynatıcısı Flash’ın Kökünü Kazıyacak!
Sonraki İçerikBüyük Ubisoft Oyunları Gamescom 2015’de Oynanabilir Olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz