500 Milyon Limited Edition PS4 Pro satışa çıkıyor

50 bin adetle sınırlı ve 2TB depolama alanına sahip.

Sony, PlayStation konsollarının 500 milyon satış rakamına ulaşması şerefine sınırlı sayıda olmak üzere 500 Milyon Limited Edition PS4 Pro‘yu duyurdu.

İlk PlayStation konsolunun 1994’teki çıkışından bu yana 24 sene geçti. Bu süre zarfında da ilk konsolun çıkışından PlayStation 4 Pro’ya kadar tüm nesil konsollarının toplam satışı 525,3 milyon adet oldu. Sony de bunu kutlamak adına sınırlı sayıda özel bir PS4 Pro sürümü çıkarıyor.

500 Milyon Limited Edition PS4 Pro, koyu mavi renkli yarı saydam bir kaplamaya sahip ve DualShock 4 kablosuz kontrolör de aynı kaplama ile renkten meydana geliyor. Paketin içerisinde ayrıca PlayStation kamerası ve Dikey Stand da yer alıyor. Paketten ayrı olarak satılmak üzere de aynı temada bir kulaklık da mevcut.

İLGİLİ HABER – Red Dead Redemption 2 oynanış videosu sonunda yayınlandı

2TB depolama alanı bulunan sınırlı sayıdaki bu özel sürüm PS4 Pro, 499 dolar/499 euro fiyat etiketine sahip. Türkiye fiyatı ise henüz belli değil. Öte yandan, dünya genelinde 50 bin adet ile sınırlı olan 500 Milyon Limited Edition PS4 Pro’nun her birinin üzerinde kaçıncı olduğuna dair bir numara da yer alacak.

Özel sürüm sınırlı sayıdaki PS4 Pro, 24 Ağustos itibarıyla dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışta olacak. 

Önceki İçerikOvercooked 2 inceleme (Nintendo Switch)
Sonraki İçerikRed Dead Redemption 2 oynanış videosu sonunda yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz