2K Games henüz duyurmadığı bir oyunu için yeni geliştiriciler arıyor

Borderlands 3 mü yoksa başka bir proje için mi?

Borderlands ve BioShock serileriyle tanınan 2K Games, henüz duyurusunu yapmadığı bir oyunu için yeni bir ekip oluşturuyor.

Stüdyonun resmi internet sitesinde açılan yeni iş ilanına göre; Oynanış Tasarımcısı, Sistem Tasarımcısı, Teknik Artist, Çevre Tasarımcısı ve Animatör pozisyonlarında liderlik yapabilecek tecrübeli oyun geliştiricileri işe alınacak. Tüm bu yeni işe alımlar henüz duyurulmamış bir oyun projesi üzerinde çalışacak.

Açılan iş ilanında ayrıca, yeni açılan pozisyonlardaki geliştiricilerin 2K Games’in genel merkezi Novato’daki stüdyoda görev alacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda, stüdyonun yüzde 90’ının yeni Borderlands oyunu üzerinde çalıştığına dair bilgiler gelmişti. Yeni oluşturulan ekibin bu projeye yardım mı edeceği, yoksa farklı bir oyun projesinde mi yer alacağı bilinmiyor.

İş ilanı sayfasında, yeni işe alınacak geliştiricilerin üzerinde çalışacağı projeye dair ufak bilgiler de mevcut. Buna göre, AAA düzeydeki yeni oyun hikaye odaklı bir ilerleyişe sahip olacak.

İLGİLİ HABER – EA, Visceral Games stüdyosunu kapatıyor: Peki Star Wars oyununa ne olacak?

Öte yandan, EA’in Visceral Games’i kapatıp yapım aşamasındaki hikaye tabanlı Star Wars oyun projesini başka bir yöne kaydırması, hikaye merkezli oyunların geleceği hakkında tartışmalara yol açmıştı.

İLGİLİ HABER – God of War’un yönetmeni hikaye tabanlı oyunları savundu

Önceki İçerik“DOOM’u Switch’e getirmek oldukça zorluydu”
Sonraki İçerikCrystal Dynamics’ten yeni Legacy of Kain oyunu mu geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz