2018’deki Call of Duty’nin Black Ops IV olacağı kesinleşti gibi

"Black Ops IIII" adını taşıyacak gibi duruyor.

NBA oyuncusu James Harden‘ın Black Ops temalı ve üzerinde “IIII” yazılı şapka ile görüntülenmesi, 2018’deki Call of Duty‘nin Black Ops IV olacağına işaret ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni bir Call of Duty göreceğiz. Bunun ne olacağı henüz resmi olarak duyurulmasa da, Şubat ayında serinin yeni oyununa dair bazı söylentiler ortaya çıkmıştı.

Video oyun endüstrisinin analistlerinden Marcus Sellars, bu yılki Call of Duty’nin Treyarch stüdyosu tarafından geliştirileceğini ve Black Ops 4 olacağını belirtmişti. Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC‘nin yanı sıra Nintendo Switch için de çıkacağını öne sürmüştü.

İLGİLİ HABER – SÖYLENTİ: Call of Duty Black Ops 4 geliyor

Bu konuda yeni bir gelişme daha yaşandı. NBA basketbolcularından James Harden’ın üzerinde Black Ops serisiyle özdeşleşen temada ve “IIII” yazılı bir şapka giydiği video ortaya çıktı. Daha sonra Kotaku’nun kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre, bu şapka resmi olarak Call of Duty markasına ait.

İşte o video:

Öte yandan, Black Ops serisinin isimleri Roma rakamları ile ilerlemesine karşın yeni oyun için yanlış bir kullanım olduğunu görüyoruz. Normalde, “IV” olarak devam etmesi gerekirken, dördüncü oyun için “IIII” işareti kullanılmış.

Bunun dışında, bu yıl yeni bir Battlefield oyunu da çıkış yapacak. İlk sızıntılara göre, bunun Battlefield V adını taşıyacağı ve II. Dünya Savaşı‘nı konu alacağı biliniyor.

İLGİLİ HABER – SÖYLENTİ: Battlefield V geliyor ve II. Dünya Savaşı’nda geçecek

Yeni Call of Duty ve Battlefield oyunlarının bu yılın sonbaharında çıkış yapması bekleniyor. Resmi duyurular ise Haziran’daki E3 2018’den önce gelebilir.

Önceki İçerikFrantics inceleme
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: PlayStation 5’in geliştirici kiti hazır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz