Kingdom Online Greenlight’ta Desteklerinizi Bekliyor!

10 yıldır Türkiye’deki ve dünyadaki MMORPG tutkunlarının vazgeçilmezi olan Knight Online’ın yapımcısı Noah Games tarafından geliştirilen ve yine Knight Online’ın yayıncılığını yapan NTTGame tarafından yayınlanan yeni MMORPG Kingdom Online, Steam Greenlight’taki yerini aldı! Free to Play bir oyun olan Kingdom Online, Steam kullanıcıları tarafından platforma eklenmeye uygun görüldüğü taktirde, Steam üzerinden de hizmet vermeye başlayacak.

Etkileyici grafik kalitesi ve benzersiz oyun yapısıyla göze çarpan Kingdom Online, bugün itibariyle Steam kullanıcılarının oylamasına sunuldu. İçeriğinde, daha önce hiçbir MMORPG’de bulunmayan Kışla Savaşı sistemini de içinde barındıran Kingdom Online, oyun içi zindanlar ve zanaat sistemiyle Türk oyuncusunun gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. Türkçe ve İngilizce dil seçeneği de bulunan ve Kore’de betasına başlanan Kingdom Online, 25 Kasım’da Türkiye’de beta açılışını yapacak.

Kingdom Online’ı Steam’de görmek istiyorsanız buradan Steam Greenlight sayfasına ulaşabilir ve oy kullanabilirsiniz. Ayrıca oyunu şimdiden buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Önceki İçerikProject Cars’dan yeni bilgiler ve görseller
Sonraki İçerikGame of Thrones ön siparişe açıldı ve sistem gereksinimleri açıklandı
Oyun sektörü çalışanı, astronot görünümlü su kayağı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz