World of Warships Açık Beta Süreci Başlıyor

Oyun bugün itibariyle açık beta sürecini başlattı.

Wargaming bugün itibariyle İkinci Dünya Savaşı gemileriyle gerçekleştirilen çevrimiçi deniz savaşları oyunu World of Warships açık beta sürecinin başladığını duyurdu. 410.000’den fazla oyuncunun katılımıyla gerçekleşen kapalı beta sürecinin bitimiyle birlikte oyun herkese açılmış oldu.

Açık beta sürecinde Amerikan ve Japon donanmasına ait 80’den fazla gemi 10 farklı haritada 12’şerlik takımlar halinde savaşacak. Oyuncuların kontrol edebileceği gemiler arasında güçlü savaş gemileri, hızlı destroyerler, taktiksel uçak gemileri ve çok yönlü kruvazörler bulunuyor. Oyun PvP veya PvE olarak oynanabiliyor.

Ayrıca açık betada oyuna eklenen Sovyetler Birliği ve İngiltere donanmalarıyla birlikte bu iki ülkenin de klasik gemileri oyuna dahil olmuş durumda. Bunun yanında gelişmiş bir işaret flaması sistemi de oyuncuları bekliyor. Savaşlarda edinilen başarılar sayesinde kazanılacak işaret flamaları, gemilere performans artışı sağlayacak. Bu flamalar, oyunculara becerilerini diğerlerine sergileme olanağı vermenin yanı sıra fazladan kredi veya tecrübe puanı kazandırmak, geminin hızını artırmak gibi pek çok fayda da sağlayacak.

Önceki İçerikCombat Arms Sunucuları Birleşiyor
Sonraki İçerikXbox Live Gold Temmuz 2015 Oyunları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz