Wolfenstein 2 The New Colossus’un ücretsiz demosu çıktı

Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını görmek için harika bir fırsat

Bethesda tarafından Wolfenstein 2 The New Colossus’un ücretsiz demosu yayınlandı.

27 Ekim’de çıkış yapan Wolfenstein II: The New Colossus, bugünden itibaren PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden bedava denenebilecek. Oyunun ilk bölümünü içeren Wolfenstein 2 The New Colossus’un ücretsiz demosu ile yaptığınız ilerleme, eğer oyunu satın alırsanız tam sürüme aktarılabilecek.

Serinin önceki oyunu The New Order’ın devamını konu alan yapım, ilk oyunun bitiminden hemen sonrası ile başlıyor. Wolfenstein 2 The New Colossus’un ücretsiz demosu da bu girişi anlatıyor.

Oyunun ücretsiz demosu ile bilgisayarınızın yeterli olup olmadığını test ederek oyunu satın alıp alama konusunda sağlıklı bir karar verebilirsiniz. Zira, Wolfenstein II: The New Colossus dün başlayan Steam Sonbahar (Black Friday) İndirimleri kapsamında yüzde 50 indirimle satışa sunuluyor.

İLGİLİ HABER – Steam sonbahar indirimleri 2017 başladı; ilk günde neler var?

Bethesda, daha önceden de DOOM‘un ücretsiz demosunu oyunun çıkışından sonra yayınlayarak oyuncuları sevindirmişti.

Öte yandan, Wolfenstein 2 yakın bir zamanda Switch’e de gelecek. Bethesda’nın Nintendo Switch’i desteklediği bugünlerde DOOM ve Skyrim gibi yapımlar da Switch için çıkmıştı. DOOM’un Switch’e portlanma işleminin oldukça zor olduğu biliniyor. Bakalım Wolfenstein II’nin Switch versiyonu nasıl olacak?

İLGİLİ HABER – “DOOM’u Switch’e getirmek oldukça zorluydu”

İLGİLİ HABER – Skyrim’in Nintendo Switch performansı nasıl?

Wolfenstein 2: The New Colossus, 27 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Oyunun Steam üzerindeki demosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikPlayStation 4 ve VR’da Black Friday indirimleri
Sonraki İçerikSanctum 2 Ücretsiz Olarak Dağıtılıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz