“Windows 10, PC oyuncuları için en iyi işletim sistemi olabilir”

Xbox’ın patronu Phil Spencer, “Windows 10’un PC oyuncuları için en iyi Microsoft işletim sistemi olabileceğini” söyledi.

Xbox patronu Phil Spencer’a göre, Microsoft’un bu yıl içinde piyasaya sürmeyi planladığı Windows 10, PC platformu için şu ana kadar yaptıkları en iyi işletim sistemi olabilir. Ayrıca Spencer, 21 Ocak tarihindeki Windows 10 etkinliğinden bahsetti ve sonunda çalıştıkları şeyin görücüye çıkmasından heyecanlandıklarını söyledi. Windows 10’da oyunlar için büyük şeyler yaptıklarını da belirtti.

“Xbox ekibi için bu işin, Windows 10 işletim sistemini oyunlar için geliştirmeye çalışmanın ve hayranlar ile bu konuda tartışmaya başlamanın başlangıcı olarak görüyoruz.” diyen Phil Spencer, “Nihayet bu konuda konuşmak gerçekten güzel oldu. Bu yıl boyunca bu konu hakkında konuşmaya ve tartışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Bu, Microsoft’un PC oyunları için yatırım yapmaya başladığını gösteriyor ancak Xbox One’a ve diğer Microsoft konsollarına önem verdikleri kadar üzerinde çalışmalarını bekleyemeyiz. Konuyla ilgili Phil Spencer şunları söyledi:

Konsol oyunları için oldukça kararlıyız ancak PC ve telefon üzerinde oyun oynayan hayranların olduğunu da biliyoruz. Hangi özellikleri yapabileceğimiz oldukça önemli. Konsollar üzerinde neler yaptığımıza bakmalı, Windows 10’u PC oyuncuları için en iyi işletim sistemi yaparken bu yaptıklarımızdan yararlanmalıyız.

‘Sıradaki Aşama’ adındaki 21 Ocak Windows 10 etkinliği, şirketin Redmond’daki genel merkezinde gerçekleşecek. Microsoft, etkinlik için herhangi bir özel plan açıklamayacak. Microsoft’un, yeni işletim sisteminin Cortana ile entegrasyonu iddiası, yeni Xbox One uygulaması ve yepyeni tarayıcı olan Spartan hakkında konuşması bekleniyor.

Önceki İçerikPS4’e özel Bloodborne’dan yeni bir oynanış videosu!
Sonraki İçerikDying Light’ın kutulu sürümü ertelendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz