Dying Light’ın kutulu sürümü ertelendi!

Techland yaptığı duyuru ile Dying Light’ın kutulu sürümünün çıkış tarihinin ertelendiğini açıkladı.

Geliştirici şirket Techland, resmi Facebook sayfası üzerinden yaptığı duyuru ile Dying Light’ın fiziksel sürümünün çıkışının Avrupa ve İngiltere’de ertelendiğini duyurdu. Oyunun dijital çıkış tarihi planlandığı gibi kaldı, yani 27 Ocak tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için oyunun dijital sürümü piyasada olacak.

Erteleme için herhangi bir neden belirtilmezken, Dying Light, Kuzey Amerika’da herhangi bir tarih değişikliğine uğramadan önceden duyurulan tarihte çıkış yapacak. Erteleme ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde:

Dying Light’ın fiziksel sürümü için Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya ve Avustralya bölgelerinde ufak bir erteleme yapıldı. Oyunun dijital sürümü 27 Ocak 2015 tarihinde global olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Fiziksel sürüm, dijitale göre yukarıda belirtilen bölgelerde biraz gecikmeli olarak çıkış yapacak.

Ancak şunu belirtmekte fayda var, bu duyuru, bir süre sonra Facebook sayfasından silindi, yani gecikmenin iptal edilmesi söz konusu. Herhangi bir gelişme olduğu takdirde haberimizi güncelleyeceğiz. Bizi takipte kalın!

Önceki İçerik“Windows 10, PC oyuncuları için en iyi işletim sistemi olabilir”
Sonraki İçerikSid Meier’s Starships duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz