Watch Dogs 2 listelendi ve ön siparişe açıldı!

Ünlü perakende sitesi GameStop, Watch Dogs 2'yi listeledi ve ön siparişe açtı.

Ünlü perakende sitesi GameStop, Watch Dogs 2‘yi listeledi ve ön siparişe açtı.

Bugün erken saatlerde, popüler perakende firmalarından GameStop’un İngiltere sitesi, Ubisoft’un Watch Dogs serisinin ikinci oyununu yeni nesil konsollar olan PlayStation 4 ve Xbox One için listeledi. Listelemekle kalmadı, aynı zamanda ön siparişe açtı.

Hala sitede bulunan bu listeleme sayfasında, herhangi bir kutu tasarımı ve çıkış tarihi bulunmuyor.

GameStop UK sitesindeki Watch Dogs 2 listelemesi ve ön sipariş bilgisi
GameStop UK sitesindeki Watch Dogs 2 listelemesi ve ön sipariş bilgisi

Ubisoft’un 2016 senesinde Assassin’s Creed serisine ara vereceğini açıklamasının ardından, ilk oyunda bekleneni veremeyen Watch Dogs serisinin devam oyununun bu yıl çıkış yapacağı iddiaları ortaya atılmış, daha sonra ise Ubisoft, Watch Dogs 2’nin geliştirme aşamasında olduğunu onaylamış ve bu yapımın, şirketin 30 Nisan 2017’de sona erecek mali dönemine kadar çıkış yapacağı ortaya çıkmıştı.

“Yüksek potansiyele sahip AAA yapım bir oyun” olarak nitelenen Ubisoft’un Watch Dogs 2’sinde ilk oyundaki gibi Aiden Pierce‘in ana karakter olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca, serinin devam oyununun yeni bir karakterle birlikte San Francisco’da geçeceği öne sürülmüştü.

Bu spekülasyonların Haziran ayındaki E3 2016‘da son bulması ve Ubisoft’un resmi olarak Watch Dogs 2’yi duyurması bekleniyor. Zira, geçen günlerde Watch Dogs 2’nin DirectX 12 desteğiyle birlikte AMD işlemcilerde optimize edilmiş olarak çıkacağı bilgisi paylaşılmıştı.

Önceki İçerikPlayStation Plus Nisan 2016 oyunları belli oldu
Sonraki İçerikRazer Yeni Video Kartı Ripsaw’u Duyurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz