Watch Dogs 2 bu yıl çıkış yapabilir

Bu yıl yeni bir Assassin's Creed oyunu çıkmayacağı yönündeki söylentilerin ardından Ubisoft'un 2016'da Watch Dogs 2'yi piyasaya sürebileceği iddiaları ortaya atılmaya başlandı.

Bu yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkmayacağı yönündeki söylentilerin ardından Ubisoft‘un 2016’da Watch Dogs 2‘yi piyasaya sürebileceği iddiaları ortaya atılmaya başlandı.

Dün ortaya çıkan bazı iddialara göre, Ubisoft, 2016 yılını es geçerek 2017’de yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkartmayı düşünüyor. “Empire” kod adındaki yeni AC projesi, şimdiden geliştirme aşamasında ve Mısır’da geçecek.

Ubisoft’un bu yıl yeni bir AAA yapım Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürmeyecek iddialarının ardından 2016’da Watch Dogs 2’nin çıkış yapacağı söylentileri dolaşmaya başladı.

Kotaku‘da yer alan habere göre, Ubisoft, 2016 yılında yeni bir AC oyunu piyasaya sürmeyecek ancak ilk oyun ile istediği beklentiye ulaşamadığı Watch Dogs serisini ikinci oyunla devam ettirecek. Hatta oyunun geçeceği yer San Francisco olarak belirtildi. Watch Dogs 2’nin E3 2016’da tanıtılacağı belki de bu fuardan önce bazı bilgilerin ve görüntülerin sızdırılabileceği söyleniyor.

Fransız geliştirici Ubisoft’un 2016’da yeni bir AC oyunu çıkartmayacağı söylentilerinin ardından, 2012 yılında yayınlanan bir ekran görüntüsü ortaya çıkmış ve bunun geliştirme aşamasında olan Assassin’s Creed Empire’a ait olabileceği veya bu yıl geliştirilmesi olası yeni bir Prince of Persia oyunuyla ilgili olduğu düşünülmüştü.

Önceki İçerikRise of the Tomb Raider’ın PC için çıkış tarihi doğrulandı
Sonraki İçerikRise of the Tomb Raider, 1 milyon satış rakamına ulaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz