Until Dawn’un Devamı mı Geliyor?

Ağustos’ta çıkan gizemli oyun Until Dawn epey konuşuluyor gibi görünüyor. Özellikle kafada soru işaretleri yaratan anlatım şekli en ilgi çekeni oldu. Son yapılan röportajlara göre, bu ilgi çekici anlatım şekli ileride devam ettirilmesi düşünen oyunun satışlarını zirveye çıkarmada etkili olmuş.

PlayStation LifeStyle’a konuşan, Supermassive Games’in yapımcısı Pete Samuels satışların beklentinin üzerinde olduğunu ve ileride bu oyunun devam serisini rahatlıkla çıkarabileceklerini belirtiyor.

Yani, Samuels, Until Dawn 2 hakkında çalışmalara başladıklarını ve yüksek ihtimalle devamının daha gizemli ve sıradışı olacağını söylüyor . “Oyunu olabilecek en erken vakitte çıkarabilmek için uğraşacağız” diyen Samuels hayranlarını sevindirecek bir söz veriyor.

Until Dawn’u yeni mi duyuyorsunuz? İnceleme yazımıza mutlaka bir göz atın!

Önceki İçerikHalo 5: Guardians’ın dosya boyutu sızdırıldı
Sonraki İçerikRocket League Geleceğe Dönüş Yapacak
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz