Ubisoft’tan açıklama: Rainbow Six Siege’deki verileriniz sıfırlanacak

Kapalı betaya katılanlar oyunu 24 saat önceden oynayabilecek; ancak kapalı beta sürecindeki karakter ilerlemeleri sıfırlanacak.

Ubisoft, Rainbow Six Siege üzerine yoğunlaşmaya devam ediyor. İlk olarak “Live-Action” fragman yayınlayan geliştirici firma, bununla birlikte oyunun açık beta tarihini de açıkladı. Şimdi ise oyunun tam sürümüne ait yeni bir bilgi paylaşıldı.

Oyunun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgiye göre, oyunun kapalı beta sürecindeki karakter ilerlemeniz, seviyeniz, dereceniz ve hatta envanteriniz oyunun Aralık ayındaki final sürümünde yer almayacak ve tüm verileriniz sıfırlanacak.

Aslında, bu pekte sürpriz bir gelişme sayılmaz. Çünkü bu durum, sadece Ubisoft oyunlarına has değil, oyun sektöründeki birçok oyuna böyle bir olay yaşanıyor.

Ubisoft ayrıca oyunun açık beta sürecini de duyurdu. Buna göre, Siege’in açık betası 25 Kasım’da başlayacak. Kapalı betaya katılanlar ise 24 saat önceden erişim imkanı kazanacak, yani 24 Kasım’da açık betaya giriş yapabilecek. Ek olarak, ön-yükleme işlemi herkes için 23 Kasım’da aktif olacak.

25-29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan açık beta sonrasında, ilk olarak Ekim ayında çıkış yapacağı planlanan oyun 1 Aralık’ta tam sürüm olarak Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek.

Rainbow Six Siege’in gelecek potansiyelinden oldukça umutlu olan Ubisoft, bu oyunun şirketin en çok satan FPS oyunu olmasını ve Far Cry 4’ü geçmesini bekliyor. Ubisoft CEO’su Yves Guillemot‘a göre ise, “oyunun bu başarısının anahtarı” tekrar oynanabilir özelliğinin olması.

Önceki İçerikKristal Piksel Ödülleri Sahiplerini Buluyor
Sonraki İçerikBatman: Arkham Knight’ta SLI ve Crossfire Desteğinden Vazgeçildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz