Rainbow Six Siege’in açık beta tarihi belli oldu!

Ubisoft, Rainbow Six Siege’in açık beta tarihi hakkında açıklama yaptı.

Takım bazlı taktiksel shooter oyunu Rainbow Six Siege‘in açık beta tarihi netleşti. Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun açık betası PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için 25-29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Ön-yükleme ise 23 Kasım‘da aktif olacak.

Açık betada üç haritada 13 farklı operatör denenebilecek. Her birinde ise gündüz ve gece modu yer alacak. Ek olarak, üç mod denenebilir olacak:  Bomb, Secure Area ve Disarm Bomb.

Ekim ayındaki kapalı beta sürecini takip edecek olan açık beta için yeni bir “Live-Action” fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Luther ve Pacific Rim filmlerinden tanıdığımız yıldız aktör Idris Elba yer alıyor.

İlk olarak Ekim ayında çıkış yapacağı açıklanan Rainbow Six Siege’in çıkış tarihi Aralık ayına ertelenmişti. Oyundan beklentisi çok yüksek olan Ubisoft, Rainbow Six Siege’in şirketin en çok satan FPS oyunu olarak Far Cry 4’ü geçmesini umuyor. Aynı zamanda, Ubisoft CEO’su Yves Guillemot‘a göre, “başarının anahtarı” oyunun tekrar oynanabilir olma özelliği olacak.

Son olarak, Rainbow Six Siege, 1 Aralık’ta Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikEnVyUs’dan IEM’e katılmama kararı!
Sonraki İçerikRainbow Six Siege için yeni bir “Live-Action” fragman yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz