Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in kapalı beta tarihi belli oldu

Ghost Recon Wildlands için planlanan kapalı beta sürecinin tarihi netleşti.

Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Kapalı Betasının mevcut nesil konsollarda ve PC’de 3 – 6 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu. Ön yükleme 1 Şubat’ta başlayacak. Oyuncular GhostRecon.com/Beta adresinden kayıt olarak Kapalı Betaya katılmak için şanslarını deneyebilirler. Seçilen oyuncular aynı platformda takımlarına katılmaları için üç kişiye kadar arkadaşlarına davet yollayabilecek.

Kapalı Beta oyuncuları yakın gelecekteki Bolivya’ya götürecek ve dağlık Itacua bölgesini keşfetmelerine imkan sağlayacak. Ghost rolündeki oyuncular birlikte çalışarak Santa Blance uyuşturucu kartelinin önemli üyelerini indirmeye ve bu suç örgütünü çökertmeye çalışacaklar. Tam oyunda olduğu gibi Kapalı Betadaki tüm içerik de dört kişilik işbirliği yoluyla veya tek kişilik olarak oynanabilecek. Oyuncular işi halletmek için bir çok farklı taşıt, taktik ekipman ve silah kullanabilecekler.

Ubisoft tarafından bugüne kadar yaratılmış en geniş, aksiyon macera açık dünyasında geçen Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands birkaç yıl sonraki Bolivya’yı konu alıyor; ülke vahşi Santa Blanca uyuşturucu çetesince bir narkotik bataklığına dönüştürülmüş durumda. Oyuncuların görevi ise ne pahasına olursa olsun kartelin işini bitirmek. Devasa ve tepkili açık dünya farklı oyun stillerine imkan tanıyacak ve oyunculara tüm görevleri diledikleri gibi halletme özgürlüğü sunacak.

Önceki İçerik‘Pac-Man’in babası’ Masaya Nakamura yaşamını yitirdi
Sonraki İçerikPrey’in çıkış tarihi açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz