Prey’in çıkış tarihi açıklandı

Bethesda, Prey'in çıkış tarihini açıkladı.

Bethesda Softworks, Prey‘in Xbox One, PlayStation ve PC için 5 Mayıs 2017 Cuma günü çıkacağını duyurdu. Prey aralarında 2012 ‘Yılın Oyunu’ ödüllü Dishonored ve devamı olan Dishonored 2’nin geliştiricisi Arkane Studios’ın merakla beklenen, birinci şahıs bilim-kurgu aksiyon oyunu.

Prey’de uyandığınızda kendinizi 2032 yılında, ay yörüngesindeki uzay istasyonu Talos I’de bulacaksınız. İnsanlığı sonsuza dek değiştirecek bir deneyin en önemli parçasısınız – ama bir şeyler korkunç biçimde ters gitmiş durumdadır. Uzay istasyonu düşman uzaylılar tarafından istila edilmiş ve siz de bir av durumundasınız. Talos I’in ve kendi geçmişinizin karanlık sırlarını ortaya çıkarırken istasyonda bulduğunuz aletleri, zekanızı, silahlarınızı ve Typhon uzaylılarını yenmek için zihin kontrolü yeteneklerinizi kullanarak hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Prey için ön sipariş veren oyuncular özel Cosmonaut Shotgun Paketine sahip olacaklar. Bu ön sipariş bonusu içinde Morgan Yu’nun aile yadigarı Margrave pompalı tüfeği ve Talos I’deki tehditlerle savaşmasına yardımcı olacak aletler bulunuyor: oyuncuların yeni yetenekler öğrenmek için harcayabilecekleri üç Neuromod, iki Medkit,  Pompalı ve Cephane üretebilmek için Üretim planı, alet ve silah yapmak için başlangıç kiti ve oyuncuların sınırlı kaynaklarını korumalarına yardımcı olacak benzersiz bir güçlendirme.

Önceki İçerikTom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in kapalı beta tarihi belli oldu
Sonraki İçerikNextbit de Razer Ailesine Katıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz