Titanfall’un yapımcısı Respawn, henüz duyurulmayan yeni oyunu için iş ilanında bulundu

Bu yıl için Titanfall 2 planları bulunan Respawn Entertainment, henüz duyurmadığı yeni bir oyun için de hazırlıklara başladı.

Bu yıl için Titanfall 2 planları bulunan Respawn Entertainment, henüz duyurmadığı yeni bir oyun için de hazırlıklara başladı.

Titanfall‘un ardından 2016’nın sonlarına doğru Titanfall 2’yi yayınlamayı düşünen Respawn Entertainment, bu planının haricinde, Unreal Engine 4 motoru kullanılarak üçüncü şahıs oynanışa sahip macera temalı bir oyun üzerinde de çalışıyor.

Öyle ki, şirketin yeni iş ilanı sayfasına göre, en az 5 yıl süreyle oyun endüstrisinde çalışmış, piyasaya sürülen en az bir AAA yapımda görev almış ve Unreal Engine 4 tecrübesi bulunan kişiler işe alınacak. Bu bağlamda, üçüncü şahıs oynanışa sahip macera tarzında bir oyun olacağından söz edilen bu yapım, istenilen gereksinimlere bakılacak olursak gerçekten de büyük bir oyun olacak.

Bu yılın sonlarına doğru Titanfall 2’yi piyasaya sürmeyi planlayan Respawn’ın henüz duyurmadığı yeni projesini, bu yıl değil de ilerleyen dönemlerde çıkartması bekleniyor.

Ek olarak, bunun hala planlama aşamasındaki bir proje olduğunu ve henüz çalışacak oyun geliştiricilerinin arandığını düşünürsek, bahsi geçen ve henüz adı bile belli olmayan yeni oyunun kesin olarak duyurulacağını söyleyemeyiz.

Önceki İçerikRazer Yeni Video Kartı Ripsaw’u Duyurdu
Sonraki İçerikFinal Fantasy XV’in Çıkış Tarihi Paylaşıldı, Anime Serisi Yayına Girdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz