Titanfall Ücretsiz Oluyor!

Titanfall ücretsiz olarak Asya ülkeleri için çıkış yapacak.

Yapım aşamasında olan yeni Titanfall oyunu sadece Titanfall 2 değil. F2P oyun pazarının devlerinden biri olan Nexon, Electronic Arts ile yaptığı anlaşma gereği, Titanfall’un PC sürümü üzerinde çalışıyor. Bu sürüm sadece Asya ülkelerinde piyasaya sürülecek ve muhtemelen ücretsiz olacak.

Titanfall’un geliştiricisi Respawn Entertainment ve yayıncısı EA ile birlikte çalışma yürüten Nexon’un, Titanfall’un Uzak Doğu sürümünde mevcut oyuna göre ne gibi değişiklikler yapacağı ise henüz netleşmiş değil. Fakat işin içerisine Nexon olunca oyunun ücretsiz olacağı ihtimali bir hayli yüksek.

Nexon ve EA daha önceden de birlikte çalışmıştı. Daha önceden EA Sports FIFA Online 3 için işbirliği halinde olan bu firmalardan Nexon, spor oyunun şu anda Kore’de bir numaralı oyun olduğunun altını çiziyor. Yani Titanfall ile bu rekor tazelenebilir.

Titanfall, Mart 2014’de sadece Xbox konsolları ve PC platformu için çıkış yapmıştı. Eski Call of Duty geliştiricileri tarafından oluşturulan geliştirici Respawn Entertainment, Infinity Ward’un kurucuları Vince Zampella ve Jason West tarafından kuruldu.

Devam oyunu Titanfall 2 ise şu anda geliştirme aşamasında ve yakın bir zamanda çıkış yapmayacak. EA’nin bu konu hakkındaki son açıklamalarına göre, Titanfall 2 daha fazla platforma çıkış yapacak ve 2016’nın başlarında piyasaya sürülecek. 

Önceki İçerikOSVR Araştırma Portalı Herkese Açıldı!
Sonraki İçerikNintendo’dan Geçen Yıla Göre Satış ve Kar Artışı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz